Uzbudljiv vikend za OK “Plavi” Peklenica, s puno domaćih utakmica

Za OK Plavi slijedi još jedan vikend s puno utakmica. Odbojkaši igraju na gostovanju, a sve ostale naše ekipe igraju na domaćem terenu.
Prvi su na redu odbojkaši. Svoju utakmicu igraju u Zagrebu protiv OK Sheeft. Ovo je derbi utakmica jer se Sheeft nalazi na 2. mjestu, a naši odbojkaši samo jedno mjesto iza njih. Utakmica se igra u Zagrebu u subotu s početkom u 11:15.
U subotu igraju i obje ekipe odbojkašica, ali na domaćem terenu. Prva je na redu druga ekipa koja ugošćuje drugu ekipu Kaštela. Utakmica se igra u subotu u dvorani OŠ Mursko Središće s početkom u 17:45.
Nakon njih, u 20 sati igra naša prva ekipa. Protivnice su OK Brcko. Dugo nismo imali prilike u našoj dvorani gledati obje ekipe odbojkašica istoga dana pa Vas pozivamo da subotnju večer provedete u dvorani OŠ Mursko Središće bodreći naše odbojkašice.
Ali ovo nije sve. U nedjelju naše male odbojkašice igraju svoj 2. turnir protiv istih protivnica kao i na 1. turniru: Štrigova, Totovec, Kaštel i Ludbreg. Ovog puta mi smo domaćin turnira, a igra se u dvorani OŠ Mursko Središće. Pozivamo Vas da dođete u dvoranu i bodrite naš male odbojkašice. Turnir počinje u 9 sati. Svaka ekipa će sa svakom odigrati po jednu utakmicu pa će se ukupno odigrati 10 utakmica.
Sretno svim našim ekipama!
(OK “Plavi” Peklenica)