UZ DESETAK PROPUŠTENIH PRIGODA RUDAR MIRNO DO NOVA TRI BODA

Rudar je mirnom i rutiniranom igrom došao do nova tri boda i tako se nakon nepotpunog kola  smjestio na sredini ljestvice.

Od prve minute utakmice Rudar je dominirao igrom i stvarao prigode. Već u 8.min.utakmice nakon lijepe akcije  domaćih lopta dolazi do Da.Levačića koji je vrhom kopačke smješta u bliži kut gostujućeg vratara Redea. Zasluženo vodstvo domaćina od 1:0.

01

I gosti na početku utakmice imaju svoje dvije lijepe prigode no vratar Rajf dvaput izlazi kao pobjednik sa gostujućim napadačima. Rudar stvara prigode , ali ih promašuje kao na tekućoj traci što zamalo ne koriste gosti te u 39.minuti  kada sudac Slunjski svira dosta sumnjiv kazneni udarac,imaju šansu za poravnanje. No Mario Rajf kapetanski rješava situaciju te skida udarac igraču gostiju Šmrčeku. Samo još jednu prigodu danas uspIjevaju stvoriti gosti i to Nakon ubačaja iz kuta, ali Goričanec  izbacuje loptu sa sam gol linije. I to je bilo sve što smo  vidjeli od gostiju u ovoj utakmici.

02

U drugom dijelu na terenu, što se igre tiče postojala samo jedna ekipa i to Rudar. Gosti očito bez  snage nisu uspjeli parirati domaćinu koji stvara sijaset  prigoda, ali ih koristi samo dvije i to preko D.Šoltića u 65.i 72.minuti za konačnih 3:0.

03

Rudaru zaslužena pobjeda koja je mogla biti i uvjerljivija. Efikasnost  je očita boljka ove  Rudarove ekipe, koja što se igre tiče stvara mnogo prigoda, ali mnoge od njih nažalost ostaju neiskorištene pa tu treba tražiti  razloge o onih sedam sušnih kola. Trener Anton Srša ipak je uspio pokrenuti ekipu iz uspavanosti i  ova tri kola koliko vodi ekipu ne zna za poraz sa lijepih sedam bodova na kontu. U slijedećom pred posljednjem  kolu Rudar gostuje u Pušćinama.

04

RUDAR-ZADRUGAR  3:0 (1:0)

MŽNL ČK-VŽ      M.Središće    Igralište Šuderka   27.05.2018.god.  28.kolo

 

Suci:  Ivan Slunjski,Dražen Rohtek,Goran Vuković      delegat :Josip Lesjak

Strijelci: 1:0 8.Da.Levačić. 2:0 65. D.Šoltić 3:0 72.D.Šoltić

Gledatelja: 150

05

RUDAR: Rajf(82.Stojko),De.Levačić(60.N.Šoltić),Vuri,Vurušić(73.Horvat),Da.Levačić(78.D.Novak)Knežević,

D.Šoltić,Zadravec,Goričanec,Radiković(71.Šardi)M.Šoltić pričuve: Stojko,Šardi,F.Novak,D.Novak,N.Šoltić,Horvat  trener: Anton Srša

06

ZADRUGAR(Hrastovsko): Rede,Grgić(78.Gerić),Knapić,Šmrček,D.Kolak,Prlog,Marković,Vugrinec,Havaić(60.Markulinčić),

Denžić,Hrebec pričuve: K.Kolak,Bačani,Gerić,Markulinčić trener: Danijel Kolak

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

07