Uvjerljivom pobjedom protiv M. Mihaljevca Mura na visokom 4. mjestu

Mura iz Hlapičine nakon uvjerljive pobjede nad ekipom Malog Mihaljevca od 5:2 nalazi se i dalje na  visokom četvrtom mjestu prvenstvene ljestvice 2.međimurske lige skupine „B“. Ove nedjelje snagu hlapičinske ekipe osjetila je ekipa Malog Mihaljevca.

Već prvi dio utakmice nagovijestio je da se ekipa Malog Mihaljevca neće dobro  provesti na SRC „Radovan Oletić-Ratko“. Boljom i efikasnijom igrom vrlo brzo su došli do sigurnog i uvjerljivog vodstva od 3:0, te ga zadržali do kraja prvog  dijela utakmice.

I u drugi dio utakmice Mura  ulazi bolje i uvjerljivije te povisuje svoje vodstvo na 4:0. I kada su domaći gledatelji pomislili da će Mura „natrpati“ mrežu gostiju do vrha, domaći igrači polako počinju prepuštati igru i kontrolu utakmice gostima, što ovi umješno iskorištavaju te u roku par minuta s dva zgoditka dolaze do smanjenja rezultata na 4:2 i time ponovo utakmicu čine zanimljivijom.

No na sreću domaćina bio je to samo labuđi pjev gostiju, te domaćini s još jednim zgoditkom postavljaju konačni rezultat utakmice od 5:2.

Strijelci za efikasnu Muru  bili su Ivica Telebuh(3), Mihael Lebar i Valentino Bogdan.

U  9.kolu natjecanja Mura odlazi na gostovanje kod ekipe  Hajduka Vindije iz Štrukovca.

(tekst i foto Z. Rihtarec)