UVIJEK DERBI – POGAĐANJE REZULTATA UTAKMICE IZMEĐU POLETA I RUDARA DONOSI NAGRADU

Nogometni klub „POLET“ u suradnji s “Termama Sveti Martin” organizira za sve navijače i simpatizere NK“Polet“, a također i za sve ostale posjetitelje naše službene stranice zanimljivu nagradnu igru koja traje od 22.10.2014. godine do 07.11.2014. godine.

Na kraju teksta postavljeno je nagradno pitanje na koje tražimo točan odgovor. Odgovore na nagradno pitanje pišite u „komentare“. U komentarima treba navesti odgovor, pod rubrikom (Ime:) treba upisati točno ime i prezime, a pod rubrikom (E-mail:) upisati valjanu i točnu e-mail adresu. Samo odgovori s točno upisanim podacima i valjanom e-mail adresom ulaze u nagradnu igru.  Natjecatelj u nagradnoj igri može sudjelovati samo jedamput, tj. samo prvi odgovor se uzima kao valjani. Sretni dobitnik bit će objavljen na službenoj stranici nakon završetka nagradne igre i obaviješten o preuzimanju nagrade putem e-maila. NEPRIMJERENI KOMENTARI SE BRIŠU!

 

Natjecatelja s točnim odgovorom nagrađujemo s dvije cjelodnevne vikend karte za kupanje u Termama Sveti Martin. Bude li više točnih odgovora sretnog ćemo dobitnika saznati slučajnim odabirom. Sretno!

 

Pred nama, u 14.kolu MŽNL ČK-VŽ igra se susjedni derbi između momčadi NK”Polet” i NK”Rudar” iz Murskog Središća. Utakmica se igra u subotu 08.11.2014. godine s početkom u 14:30 sati u Svetom Martinu na Muri. Na prvenstvenoj tablici trenutno je bolje plasirana momčad NK”Rudar”, ali utakmice između naše i momčadi iz Murskog Središća uvijek su bile zanimljive i neizvjesne, a i podrške s tribina neće nedostajati ni jednoj ni drugoj momčadi. Očekuje nas jedan nadasve neizvjesan i zanimljiv dvoboj, utakmica u kojoj su sva tri ‘znaka’ moguća. 

NAGRADNO PITANJE: Navedite točan reultat utakmice 14.kola MŽNL ČK-VŽ između momčadi NK”Polet” i NK”Rudar”?

Sva ostala prava i odredbe donosi organizator

 Rezultat možete pogađati na službenoj stranici NK Poleta

http://www.nk-polet-smnm.hr/