USR “SPORT ZA SVE” – UKLJUČITE SE U NOVU GRUPU INTENZIVNIJEG TRENINGA

 

 

USR “Sport za sve”

Mursko Središće

 

UKLJUČITE SE  U  NOVU

 GRUPU  INTENZIVNIJEG TRENINGA

         Prema Programu rada USR “Sport za sve” Mursko Središće planira jesensku sezonu vježbanja započeti s još jednom grupom vježbača koja bi imala nešto intenzivniji trening. U trening bi bile uključene vježbe snage, izdržljivosti, oblikovanja trbuha, nogu, stražnjice ( ” kritičnih” zona naročito kod žena), step klupice, treninzi u kojima se koriste elementi borilačkih vještina isl. Ovisno o spremnosti grupe koristili bi se elementi Insanity workaut programa . Zapravo sve prema dogovoru s polaznicima grupe .

         Da bi se uključili u rad  grupe  potrebno je uplatiti godišnju članarinu od 80,00 kuna te uplačivati 5,00 kuna po dolasku, iz kojih se sredstava plaćaju troškovi korištenja dvorane i ostale obveze Udruge.

         Kako je vrijeme za predaju zahtjeva za termine korištenja sportske dvorane, molimo Vas , ukoliko ste zainteresirani za rad u ovoj grupi , da se obratite voditeljici grupe Anici Varga na  mobitel broj:0992495881  ili je osobno kontaktirate ,  najkasnije do 31.08.2014. , kako bi mogli zatražiti termin korištenja  sportske dvorane koji grupi   najviše odgovara.

         Očekujemo vaše prijave bez obzira na spol i godine , naravno ako volite ovakav način vježbanja.

 

                                                               Upravni Odbor

                                                                     USR “Sport za sve”

 

                                                                 Mursko Središće