USR „SPORT ZA SVE“ OSVOJILA PRVO MJESTO NA MEĐIMURSKOM FESTIVALU SPORTSKE REKREACIJE

         U subotu 20.09.2014.  članice USR “Sport za sve” Mursko Središće sudjelovale su sa dvije ekipe na 19. Međimurskom festivalu sportske rekreacije  žena u Strahonincu. Festival se održao pod pokroviteljstvom Međimurske Županije i Općine Strahoninec u  organizaciji  MSSR ” Sport za sve” te Udruge žena Strahoninec kao domaćina  festivala. Na  Festival se prijavilo sveukupno 18. ekipa iz cijelog Međimurja . Ekipe su se takmičile u 6 disciplina i to :gađanje kolutima, pikado, viseća kuglana, bacanje loptice u koš, tunel  i vođenje lopte nogom. Takmičenje se održavalo na sportskim terenima nogometnog kluba Strahoninec. Nakon pozdravnih govora , kulturnog programa i zajedničkog zagrijavanja započelo je takmičenje .

 

 Za ekipu Mursko Središće I borile su se : Brodar Natalija, Kozar Biserka, Rajf Marina, Liklin Suzana, Frančić Danica , Trupković Verica, Krklec Darinka , Trstenjak Nadica, Trstenjak Jambrešić Sanja  i Brodar Irma.

 

 Za ekipu Mursko Središće II:Lipić Zdenka, Varga Zlata, Vrhar Margareta, Žnidar Nevenka, Kontrec Blaženka, Nerer Anika, Žganec Štefica , Podgorelec Dragica , Rihtarec Đurđica  i Halas Karolina.

 

Nakon takmičenja sve učesnice otišle su u KTC Čakovec gdje se održalo proglašenje rezultata natjecanjam večera i glazbeno zabavni program.

 

Rezultati za našu Udrugu bili odlični. Ekipa Mursko Središće 1 osvojila je 1. mjesto u disciplinama :  bacanje loptice u koš i gađanje kolutima  te  2. mjesto u disciplini  pikadu i tunelu. U ostale dvije discipline imala je dobre rezultate što je rezultiralo tome da je u sveukupnom zbrajanju bodova osvojila i sveukupno 1. mjesto .

 Ekipa Mursko Središće II  nije se uspjela izboriti za medalje , međutim i ona je postizala jako dobre rezultate .

Postignuti rezultati zapravo su rezultati rada naše Udruge  i svih članica Udruge. Zajedno se veselimo postignutim  rezultatima bez obzira koja ih ekipa osvaja.

 

 Tako su obje ekipe druženjem i  plesom  u KTC -u proslavile osvojeno sveukupno 1.  mjesto kojim smo izborile odlazak na Hrvatski festial sportke rekreacije žena koji se ove godine održava u Kninu.

 Podršku na terenima NK Strahoninec ekipama su davale predsjednica Udruge Nada Palaš i dopredsjednica Hoblaj Nada   i naravno svi mi ostali članovi Udruge  ma gdje  god bili.

                                                                           Tajnica Udruge:

 

                                                                 Anica Varga