USPJEŠNO ZAVRŠIO PRVI VRTIĆKI KAMP U ORGANIZACIJI NOGOMETNE ŠKOLE NK RUDAR

U subotu na stadionu “Šuderka” završio je prvi kamp djece vrtićke dobi u odličnoj organizaciji Škole nogometa ” Rudar”.

Sa svojim roditeljima na poziv Rudara kampu se odazvalo dvadesetak djece  zainteresirane za bavljenje nogometom. Kamp su vodila dva trenera NŠ Rudar

gosp. Tot Stanislav i Leonard Sanjković. Kroz igrice i zajedničko druženje  oni su najmlađima pokazali kako to otprilike izgleda , a djeca su sa velikim oduševljenjem prihvaćala njihove ideje i igrice. Radile su se igrice, igrao se nogomet sa više lopti ,čak nije bilo ni važno tko igra za koju ekipu, važno je bilo zabiti gol u jednom lijepom dječjem trenutku osjećati se kao Modrić , Manđukić , Rakitić…….

Lijepo, prelijepo je bilo gledati to oduševljenje za igrom kada su i oni sami osjećali da se događa nešto lijepo ,nešto važno u njihovim djetinjskim danima. I roditelji su bili tu da pripomognu u svim tim prvim trenucima njihovih mališana na sportskom zelenom polju  znajući da već sada pravilnim usmjeravanjem svojih malenih vode njihov život prema pravilnom odgoju  i laganom stasanju u prave ljude.

Radost zajedničkog jedenja klipića , pijenju zajednički osvježavajućih napitaka sigurno su im ostali u najljepšem sjećanju.

Zbog svega toga voditelj Nogometne škole Kristijan Antolović  istakao je da će se kamp organizirati barem jedanput mjesečno za najmlađe , a naročito sada u ljetnim mjesecima . O tome kada svi će oni biti na vrijeme obaviješteni preko teta iz vrtića kojima se klub najljepše zahvaljuje na pomoći kod organizacije kampa. (Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić, Z. Rihtarec)