Uspješan prošli vikend za ŽRK Zrinski – najava idućih utakmica

ŽRK Zrinski iza sebe ima napornu, ali uspješnu subotu. Sve je počelo utakmicama naše U-15 selekcije u Bjelovaru gdje su djevojčice pobijedile Bjelovar i upisale poraz od Podravke. Kasnije popodne druga je ekipa u Virovitici odigrala kolo u sklopu 2. HRL sjever za žene i upisala pobjedu protiv favorizirane ekipe 1234 Virovitice. Za našu ekipu igraju isključivo igračice U-15 i U-17 selekcija dok su protiv sebe imali iskusnu ekipu domaćina predvođenu sa nekoliko prekaljenih bivših prvoligaških igračica. Za kraj dana naša prva ekipa u Splitu je odradila planirano i upisala bodove protiv posljednje ekipe lige. Cure nisu podcijenile protivnice i od prve sekunde maksimalnim  angažmanom domaćinu dale do znanja tko je tu bolja ekipa u ovom trenutku.

U vikendu pred nama opet puno utakmica. Sve počinje u subotu ujutro u dvorani ATON, nastavlja se u nedjelju prijepodne u Prelogu i za kraj opet ATON i prva ekipa protiv Dalmatinke Ploče. U ATON-u se igra zbog zauzetosti dvorane Graditeljske škole judo turnirom. Evo rasporeda:

10.02. Subota

11:30 – ATON – U-13 Zrinski – Prelog

13:00 – ATON – 2.HRL Zrinski – Zelina

11.02. Nedjelja

11:45 – U-11 – SD OŠ Prelog – 11:45 Zrinski – Moslavina

12:30 – U-11 – SD OŠ Prelog – Petrinia – Zrinski

17:00 – 1.HRL – ATON – Zrinski – Dalmatinka

Evo kako su utakmicu protiv Dalmatinke najavili trener Goran Mrđen i Anja Balent:

Goran Mrđen:

U nedjelju Dalmatinka, ekipa dobro popunjena na svi pozicijama. Uigrani, dugo zajedno, kako igračice, tako i trener. Uz kvalitetu koju imaju, uvijek jako nezgodni i zahtjevni, bez razlike gdje se igra doma ili u gostima. Baš su dobar mix mladosti i iskustva. Mi, kao i do sada tražimo kvalitetnu izvedbu.

Anja Balent:

Ove nedjelje očekuje nas utakmica protiv ekipe Dalmatinke iz Ploča. Iako smo se mi vratili iz Splita s dva boda, također je i Dalmatinka uzela dva boda protiv ekipe Dugog Sela. Zasigurno će htjeti opravdati te bodove u Čakovcu te zato mi trebamo ući u utakmicu od početka jako i koncentrirano kako bi bodovi ostali na domaćem terenu.

I ovom prilikom pozivamo sve navijače i prijatelja kluba i rukometa da nas podrže.

Kristijan Marcijuš