Uspješan početak godine za klub MS Jiu Jitsu

Medalje iz Slovenije i Austrije!

Dva su natjecanja iza kluba MS Jiu Jitsu u ovoj godini. Prvi, Slovenia National Pro, održan je 2. veljače u Ljubljani, a naši su nas članovi učinili ponosnima. Alen Kontrec osvojio je broncu u kategoriji ljubičastog pojasa do 85 kg, a jednako je uspješan bio i Damir Horvat, koji je osvojio medalju istog sjaja u kategoriji bijelog pojasa do 85 kg.

Na drugom ovogodišnjem natjecanju, Austria National Pro, održanom 2. ožujka u Grazu sudjelovalo je više od 330 natjecatelja svih kontinenata. Na ovom zahtjevnom natjecanju s medaljom oko vrata vratili su se Mišel Šopar koji je u kategoriji ljubičastog pojasa do 77 kg osvojio srebrnu, a Goran David u kategoriji plavih pojasa do 69 kg brončanu medalju. Čestitamo!

Oba su natjecanja zabilježila veliku posjećenost što nas osobito veseli i govori u prilog popularizaciji ovog sporta. MS Jiu Jitsu klub vrši upis novih članova bez obzira na spol ili tjelesnu spremu, a dobrodošli su svi u dobi od 13 do 93 godine. Želite li naučiti samoobranu, vještine koje Vam nitko ne može oduzeti, izgubiti koji kilogram, izgraditi mišićnu masu i to sve u dobrom društvu koje je uvijek voljno pomoći? Pridružite nam se! PRVI TRENING JE BESPLATAN.

Više informacija na https://www.facebook.com/pg/MsBrazilianJiuJitsu

(tekst i foto Goran David)