Uspješan natjecateljski vikend natjecatelja ŠRD „Mura“ Mursko Središće

Nakon prošlog vikenda na ligi Osoba s invaliditetom i Mastera u Garešnici naši natjecatelji nastavljaju s dobrim rezultatima. Mensur Rošić u kategoriji Osoba s invaliditetom osvojio je prvi dan prvo mjesto,a drugi dan drugo  mjesto te tako postao uvjerljivo vodeći u svojoj kategoriji.

Marijan  Mutak u kategoriji Mastera je prvi dan osvojio sedmo mjesto,a drugi dan drugi te je tako nakon četiri kola ostao u konkurenciji za reprezentaciju Hrvatske. Seniorska ekipa ,,Mure,, je ovaj vikend u Garešnici odlovila još dva kola te se malo popravila u ukupnom poretku i za sada držimo osmo mjesto od dvanaest ekipa.

Prvi dan po kišnom vremenu smo bili šesti ekipno. Sektorski Mensur Rošić sedmi, Nenad Jurinić četvrti, Marijan Mutak sedmi i Zvijezdan Mađarić deveti. Drugi dan isto po kišnom vremenu smo bili osmi ekipno, a sektorski Nenad Jurinić deseti, Marijan Mutak deveti,Zvjezdan Mađarić deveti i Mensur Rošić treći sa prvom ovogodišnjom prvoligaškom medaljom. Sljedeća dva kola održati će se na domaćem terenu na Staroj Muri u Žabniku 25. i 26.06.2022.

Bistro!

(tekst i foto: Nenad Jurinić)