Uspješan nastup Murakena u Varaždinu

Protekle subote u dvorani „Graberje“ u Varaždinu održavao se 6. Međunarodni Shito ryu cup  Varaždina na kojem su  sudjelovali karatisti iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. U konkurenciji  između 19 klubova i  200 takmičara ekipa Murakena  je u ukupnom poretku klubova ostvarila odlično 2 mjesto na turniru.

Najuspješnija takmičarka Murakena je Josipa Katalenić osvojivši prva mjesta u  kategoriji  KATE kadetkinja  i juniorki  ,  uspješno takmičenje za Muraken potvrđuje  Filip Golubić koji je također u  katama osvojio zlato i srebro  , Ivan Katalenić osvojivši zlato u borbama i srebro u katama zatim slijede   Kelly Leskovec osvojivši broncu u katama i srebro u borbama te Nika Maltarić osvojivši zlato i broncu u borbama, Toma Frančić  u kategoriji  dječaka  u izvođenju kata osvaja dvije bronce.

Zatim slijedi Ivan Mesarić sa zlatom i Sven Tot sa srebrom u izvođenju kata te Maksim Mlinarić  sa

brončanim odličjem u borbama, na žalost u repasažnoj borbi Ivan Frančić sudačkom odlukom gubi borbu za brončano odličje. Treba napomenuti  da se za turnir pripremala i Helena Novak ali je zbog bolesti morala odustati.

Muraken i na ovom takmičenju dokazuje uspješan rad sa svojim mladim takmičarima koji su odlično odradili turnir i zatvorili  sezonu takmičenja  na najbolji način, sljedeći izazov je redovito godišnje polaganje za više pojaseve  pa slijedi kratak odmor i početak nove sezone. Klub se zahvaljuje roditeljima, Auto servisu Alen i gradu Mursko Središće na potpori i realizaciji turnira.

Trener

Dinko Šarić