Uspjeh Torpeda iz Križovca i Hajduka iz Štrukovca!

Naš klub na drugom mjestu, a nogometni i gradski rivali na trećem!

NK ,,Torpedo” iz Križovca završava prvu polusezonu s velikim uspjehom, osvojivši drugo mjesto u ligi. Ovaj izvanredan rezultat ne samo da odražava posvećenost i rad naših igrača, već i potvrđuje da smo nakon puno lošije prošle godine izašli iz krize, a da se nogomet opet vraća u Križovec.

Naš klub je došao do drugog mjesta s 27 bodova. Ono što je zanimljivo, sa istim brojem bodova slijedi nas i NK ,,Hajdkuk” iz Štrukovca. Naša bolja pozicija zaslužna je boljoj gol razlici. Torpedo je na +30 a Hajduk +14.

Unatoč odličnoj konkurenciji, atmosfera između našeg kluba i NK ,,Hajduka” Štrukovec ostaje sportski prijateljska! Ponovo očekujemo uzbudljive utakmice i prave nogometne trenutke kada se susretenemo u drugom dijelu polusezone!

Fokus ekipe i dalje će se održavati na radu i usavršavanju, te da će svaki igrač dati svoj maksimum kako bi ostvarili svoje ciljeve. Cilj nam je zadržati drugo mjesto na tablici i, naravno, nastaviti s pozitivnom igrom koja nas je dovela do ovog trenutka.

Iako su završili na trećem mjestu, igrači NK ,,Hajduka” pokazali su nevjerojatnu strast prema igri, upornost i veliki sportski duh. Ono što posebno treba istaknuti jest fair play koji je obilježio njihove utakmice. Bez obzira na rezultate, Ostali su dosljedni svojoj igri, čuvajući tradiciju sportskog ponašanja i poštovanja prema suparnicima.

Ova sezona je dokazala da nogomet ima poseban način spajanja ljudi, stvarajući zajedničku strast i radost bez obzira na to koji je klub u pitanju. Neka fair play i sportski duh koji smo vidjeli u dosadašnjem dijelu sezone nastave krasiti i drugi dio natjecanja. Nogomet u našem gradu cvjeta, zahvaljujući strastvenim igračima i predanim navijačima koji zajedno stvaraju nezaboravne trenutke na terenu.

Dominik Novak
NK ,,Torpedo” Križovec