USKRŠNJE KOLO NOGOMETAŠA

Ovog vikenda, iako su blagdani Uskrsa, nogometaši igraju utakmice svog redovnog kola 04.i 05.2015. u 16 sati.

Gradski najviše rangirani klub Rudar iz M. Središća u svojoj MŽNL ČK-VŽ u M. Središću dočekuje šesnaestoplasiranu ekipu Plitvice iz Selnika. Gosti se nalaze na predposljednjem mjestu sa 14 bodova dok je Rudar momentalno drugoplasirana ekipa sa 40 bodova, 8 manje od prvoplasirane ekipe Nedelišća.  Zbog kazne žutih kartona kod Rudara nedostaju Boris Vurušić i Gabrijel Radiković dok kod gostiju nedostaje  Ivan Štefanek. Utakmica se igra na Šuderki u subotu u 16 sati. Sudačka trojka nam dolazi sa područja Varaždinskog nogometnog saveza u sastavu Kramar , Kapeš , Šantavec delegat Sokač.

 

 U 2.ML  Plavi iz Peklenice nakon domaćeg poraza od ekipe Strahoninca gostuju u G. Hrašćanu.

Utakmicu sude Posedi , F.Horvat i Hušoci delegat D.Drvenkar.

Utakmica se igra u nedjelju 05.04.u 16 sati.

 

U D. Koncovčaku igra se derbi između domaćina i nogometaša Hajduk Vindije iz Štrukovca. U subotu 04.04. u 16 sati ekipe će nateren izvesti sudačka trojka Hergotić , Čurila ,Hrustek delegat Dragutin Vuk.

Mura iz Hlapičine će na svom terenu protiv Trnovca pokušati nastaviti svoj pobjednički niz, a utakmicu će suditi ekipa D. Horvat ,Lozić i Jarni delegat Hozjak. Utakmica je nedjelju 05.04.2015 u 16 sati.

 

Trećeligaš Torpedo iz Križovca gostuje u Preseki kod Bratstva. Suci utakmice Rodrigue ,Jurman ,Pokrivač, a delegat M. Sabol. Nedjelja 05.04.2015. u 16 sati.

 

(Z. Rihtarec)