UPRAVA UČINILA NEIZBJEŽNO – ANTUN SRŠA NOVI JE TRENER RUDARA

Na današnjoj izvanrednoj sjednici UO NK Rudar odlučeno je da se zahvali na radu dosadašnjem treneru Nikoli Goričancu , te da se za novog trenera  postavi Antun Srša – Boys.

 

U svim raspravama članova UO Rudar istaknuto je da su zaista zahvalni Nikoli Goričancu na dosadašnjem radu, te da su bili zadovoljni sa njegovim radom, međutim kriza rezultata (sedam uzastopnih poraza) jednostavno im ne daje za pravo da se ništa ne poduzima. Do kraja prvenstva ostalo je još pet kola i bilo je potrebno poduzeti neke korake kako bi se ekipa trgnula iz dosadašnje letargije, kako se u konačnici ne bi došlo do borbe za sam opstanak u ligi.

U klubu su se odlučili za trenera postaviti iskusnog svog dugogodišnjeg igrača i trenera Antuna Sršu – Boysa , trenera koji se već mnogo puta dokazao i uskakao u pomoć klubu kada je to bilo najpotrebnije. Nemojmo zaboraviti da se radi o treneru koji je sa klubom Rudar postigao najveći uspjeh u njegovoj povijesti, a to je bio plasman u  3.HNL ligu skupinu Sjever za sezonu 2013/14.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

????????????????????????????????????