Upitna utakmica s Pušćinama – Rudarovo igralište većim dijelom prekriveno vodom

Nogometaši zaista nemaju sreće s vremenom. Do sada su zbog vremenskih uvjeta odgođena prva dva kola proljetnog dijela natjecanja, pa se ovaj vikend mora započeti s natjecanjem. Koliko utakmica će se uspjeti odigrati ovaj vikend zaista je za sada upitno. Naime vremenski uvjeti su zaista loši, nakon  topljenja snijega većina igrališta  je blatnjava i puna vlage, a sad je još došla ova kiša i kako najavljuju za subotu nedjelju bit će je još, pa i snijeg.

U M. Središću sutra Rudar mora odigrati prvenstvenu utakmicu s ekipom Pušćina. Jedno je sigurno, ako bi se utakmica morala odigrati danas  do nje ne bi došlo. Igralište je prekriveno vodom i blatnjavo tako da od igre ne bi bilo ništa. Pokušali smo baciti loptu po igralištu i uvjeriti se gdje ona uopće može odskočiti, no nažalost to u ovom trenutku nije moguće.

Nadajmo se da će ova kiša stati (što je po prognozama malo vjerojatno) pa će travnjak na Rudaru biti koliko toliko sposoban za igru, ali u to sumnjamo. Tako će sutra sama odlika o odigravanju utakmice biti na službenim osobama koje će procijeniti da li je teren sposoban za igru.

S nekoliko fotografija pokušat ćemo vam dočarati kako  momentalno izgleda travnjak Rudara.

(tekst i foto ZR)