Upišite se u Nogometnu školu Međimurje-Čakovec koja od ove jeseni ima pionire i kadete u 1. HNL

Priopćenje

NŠ Međimurje-Čakovec vrši upise dječaka i djevojčica. Od ove jeseni možemo se pohvalit da smo i službeno prvoligaška škola nogometa jer naši kadeti i pioniri sudjeluju u 1. HNL te će ove sezone odigrati utakmice s (GNK Dinamo, HNK Hajduk, NK Osijek, HNK Rijeka, i ostalim prvoligaškim društvom.)

Sve naše kategorije inače nastupaju u najvišem mogućem stupnju natjecanja propisanim propisima HNS-a. Sve kategorije djevojaka i kategorije vrtića i početnika treniraju 3 puta tjedno na terenima stadiona SRC Mladost u Čakovcu, dok ostale selekcije treniraju po 4 puta na tjedan. Svaka generacija za vikend odigra po jednu utakmicu.

U Nogometnoj školi rade educirani treneri  koji su svoje znanje stekli na Akademiji HNS ili Kineziološkom Fakultetu.

Rad se odvija po planiranim treninzima od strane stručnog stožera NŠ Međimurje-Čakovec, a uz učenje nogometne tehnike i taktike važan nam je i odgoj djece te veliku pažnju kako na terenu tako i izvan njega posvećujemo i sportskom odgoju.

U Nogometnoj školi trenutno trenira 12 selekcija dječaka i 4 selekcije djevojčica što čini broj od preko 300 djece.

Upise vršimo za djevojčice rođene 2002.g. do 2010.g., a za dječake rođene 2010.g. do 2012.g.
Isto tako vršimo i upise dječaka od 2007.g. do 2009.g. u sklopu selekcije. Za sva pitanja koja vas zanimaju oko naše Nogometne Škole te za otklanjanja netočnih informacija o NŠ Međimurje-Čakovec možete nam se javiti u inbox ili putem email adrese ns.medjimurje.cakovec@gmail.com

(Miljenko Dovečer)