Upisi: Postani košarkaš!, formira se i ekipa U9 Međimurja

Početkom nove školske godine započinje i upis novih članova u Košarkaški klub Međimurje Čakovec koji će se priključiti ekipama mlađih uzrasnih kategorija u sezoni 2024./2025.

Upisati se mogu dječaci od 1. do 8. razreda, a priključiti se mogu i srednjoškolci koji žele krenuti ili nastaviti trenirati u (pret)kadetskoj ili juniorskoj ekipi.

S juniorskom i kadetskom ekipom radi Stjepan Štef Novak, ekipu pretkadeta U15 Mario Medo Novak, ekipu dječaka U13 Igor Čajić i ekipu U11 Mario Marek Novak.

Za dječake koji su rođeni 2016. i mlađe bit će organizirana Škola košarke i formirana posebna U9 ekipa i dobit će svojeg trenera.

Treninzi se održavaju tri-četiri put tjedno, uz odigravanje utakmica vikendom.

Ekipe U19, U17, U15 i U13 borit će se kroz prvenstvo za ulazak u završnicu Prvenstva Hrvatske, dok će ekipe U11 i U9 to pokušati ostvariti kroz turnirski način igranja.

Lige mlađih uzrasta u kojoj igraju klubovi iz međimursko-varaždinske regije krenut će vrlo brzo, već početkom listopada, dok najmlađi s turnirima počinju nešto kasnije.

Stoga su uvodni treninzi za sve igrača mlađih uzrasta krenuli u drugoj polovici kolovoza, a početkom nastavne godine sve ekipe sele na treninge u dvoranu.

Iz kluba pozivaju da se svi zainteresirani priključe treninzima djece i mladih u 6 uzrasnih kategorija.

Sve potrebne informacije o upisu u Košarkaški klub Međimurje Čakovec možete dobiti na broj telefona: 098 134 7457 (Stjepan Novak).

 

KK Međimurje