UPEČATLJIV NIZ POBJEDA HAJDUKA VINDIJE

Odličan posao ovog proljeća radi ekipa Hajduka Vindije iz Štrukovca. Sa svojim trenerom Darkom Posavcem u proljetnom dijelu prvenstva ostvarili su pet pobjeda , jedan neriješen rezultat i jedan poraz i to od lidera Bratstva Jurovec i to s minimalnim rezultatom od 0:1. U zadnja četiri kola nanizali su sve pobjede ,što je sve skupa zaista impresivan niz vrijedan svih pohvala.

01

I u zadnjem 22.kolu izvojevali su zasluženu pobjedu protiv ekipe Venere PMP iz Sv.Juraja na Bregu. Gosti su se dobro nosili sa domaćinom samo u prvom dijelu koji  je završio bez zgoditaka. U drugom dijelu domaćin je pokazao zavidnu efikasnost,zapravo njihov najbolji igrač na ovoj utakmici Karlo Šardi postigavši tri zgoditka u tom dijelu utakmice (46.,55.i 75.minuta) dovevši domaćina u sigurno vodstvo od 3:0. Čast gostiju spasio je u 81.minuti Mario Pintarić zabijajući počasni zgoditak i tako postaviti konačni rezultat utakmice 3:1.

 

02

Zanimljivost ove utakmice je da se na utakmici nije pojavio glavni sudac Zdravko Toplišnjak pa je njegov posao preuzeo Borut  Križarić , te je utakmica odigrana sa jednim pomoćnim sucem.

03

Mogućnost nastavka niza pobjeda Hajduci  imaju već ove subote29.04.2017.godine kada kod kuće   dočekuju ekipu Zasadbrega.  Ovi odlični rezultati pomogli su ekipi Hajduka da se popne na 9.mjesto na ljestvici sa 32 boda i još više približi ekipama u gornjem dijelu.

04

    HAJDUK VINDIJA-VENERA PMP  3:1 (0:0)

2.ML Skupina „B“    Igralište Hajduk Vindije     22. kolo         22.04.2017.godine

 

Suci : Borut Križarić, Dino Horvat                                     delegat: Darko Jambrović

 

Strijelci:  1:0 46.Šardi  2:0 55.Šardi 3:0 75.Šardi 3:1 81.Pintarić

Gledatelja 120

05

HAJDUK

Posavec,L.Hrženjak,Kovačić,M.Debelec(77.Radiković),Šardi(90.Mesarić),G.Debelec,Vrtarić,Mađarić,

Kojter,PurićD.(84.Lu.Hrženjak),L.Purić pričuve:Lu.Hrženjak, Mesarić,Hošpel,Radiković trener: Darko Posavec

06

VENERA PMP:

Srnec,toma,Pozder,Vabec,Ovčar,Tkalec(81.M.Ovčar), Horvat, Pintarić,Glavina,Goričanec,Tomašićpričuve:Škrobar,Ovčar Mar.,Buhanec,Škvorc trener : Goran Kerman

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

07