UNATOČ LOŠOJ IGRI RUDARU TRI BODA IZ IVANCA

  IVANČICA – RUDAR      1 : 2  (1:2)

 

 

 

IVANČICA : Žuliček , Husnjak , Grđan ,Cikač D. , Cerovečki , Božinić ,Videc , Al Saadi Emin , Buder ,I.Cikač , Maloić pričuve : Bahun , Harjač , Lančić , Solina , Vuglovečki trener : Damir Friščić

RUDAR : M.Rajf , Levačić , Šprajc , Vuri , Vurušić , F.Novak , Podgorelec (85. Šardi ) Čalopa (75.A.Novak) , Radiković , Berdin , M.Šoltić ( 67. Balaž) pričuve :

R.Rajf ,Šardi , A.Novak , Knežević , Balaž trener : Goran Vincetić

Suci :  P.Kolarić , I.Horvat , R. Čižmešija delegat: Danijel Kečak

Strijelci : 0 : 1 15. Čalopa 1:1 39.I.Cikač  1 : 2  45. M.Šoltić

Gledatelja : 50

 

Rudar je vjerojatno u Ivancu protiv Ivančice odigrao najlošiju utakmicu u posljednje vrijeme. Da je nasuprot ekipe Rudara bila imalo kvalitetnija ekipa, vjerojatno Rudar ove subote ne bi došao do bodova. Ne znamo što je razlog tome,  da li nedostatak dvojice standardnih Daria i Nikole Šoltića ili sam pristup igri. Skloniji smo vjerovati da je u pitanju ovaj drugi razlog jer nasuprot im je bila ekipa veoma skromnih mogućnosti.

Vjerojatno su bodovi i rezultat već bili uknjiženi u autobusu na putu u Ivanec, ako ne  i ranije. Sigurno da ekipa ima pravo i na opuštenije nastupe , ali to se svakako ne smije tako drastično osjećati u njihovoj igri. Bilo je previše pokušaja samoisticanja , premalo kolektivne igre , a takav pristup nikad nije donosio dobar rezultat.

Zato spomenimo samo strijelce  Čalopu u 15.min te  M. Šoltića u 45.minuti. Ovakav nonšalantan pristup igri sigurno je i rezultirao promašenim  jedanaestercom u  82.minuti od strane Vurušića.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (6)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)

unnamed (12)

unnamed (13)

unnamed