UDRUGA „SPORT ZA SVE“ SUDJELOVALA NA 18. MEĐIMURSKOM FESTIVALU SPORTSKE REKREACIJE ŽENA U D. HRAŠČANU

Ove subote 21.09.2013. godine sudjelovale smo na 18. MFSRŽ . Domaćin festivala bila je Udruga žena D. Hraščan koja nas je vrlo lijepo dočekala i počastila  ukusnim kolačima i pićem . Sve pohvale  za domaćine u ime Udruge.

Na festivalu je sudjelovalo 18 ekipa iz cijelog Međimurja. Naša udruga je bila najbrojnija sa   26 članica, od kojih smo formirale tri ekipe. Dobro raspoložene na Festival smo krenule autobusom. Takmičilo se u  šest disciplina i to : bacanje loptice u koš, vođenje lopte rukom, vođenje lopte nogom, tunel, pikado i viseća kuglana . Poslije  kulturno umjetničkog programa i pozdravnih govora te uvodnog zagrijavanja, ekipe su  krenule na takmičenje. Nakon završetka razgledale smo Etno kuću u D. Hraščanu, a nakon toga krenule u KTC Prelog gdje je bilo proglašenje pobjednika u pojedinim disciplinama te sveukupnog poretka ekipa, nakon čega je uslijedilo zajedničko druženje svih učesnica uz ples i glazbu.

Naša Udruga osvojila je  pet  prvih mjesta i  to u disciplinama:  bacanju loptice u koš, vođenju lopte nogom, tunel, pikado i viseća kuglana, te  jedno  drugo mjesto  u disciplini bacanje loptice u koš.        Za osvojena mjesta primile smo medalje . Na temelju osvojenih mjesta u pojedinim disciplinama  osvojile smo SVEUKUPNO 1. MJESTO. Drugo plasirana ekipa bila je iz Male Subotice a treće plasirana iz Mačkovca.

Osvajanjem sveukupno 1. mjesta izborile smo plasman za odlazak na Hrvatski festival sportske rekreacije žena koji se održavana 16.11.2013. godine -Lančić -Knapić kod Ivanca.

                                                                                            Tajnik udruge Anica Varga