UDRUGA „SPORT ZA SVE“ ODRŽALA REDOVNU IZVJEŠTAJNU SKUPŠTINU

         Jučer je u prostorijama kafića sportske dvorane Mursko Središće održana redovna Izvještajna Skupština Udruge „Sport za sve“. Skupština se održala  neposrednog nakon satova rekreacije, a prisustvovalo 45 članica Udruge. Skupštini je bio nazočan gradonačelnik Dražen Srpak.

         Nakon predloženog i prihvaćenog Dnevnog reda predsjednica Udruge gđa. Nada Palaš podnijela je izvješće o aktivnosti i postignutim rezultatima u 2013. godini. Napomenula je da su postignuti izvanredni rezultati te čestitala i zahvalila svim članovima koji su doprinijeli postizanju takvih rezultata.

         Tajnica Udruge Anica Varga podnijela je financijsko izvješće za razdoblje 01.01.-31.12.2013. godine .

          Nakon  financijskog izvješća  predsjednica Nadzornog Odbora Hoblaj Nada podnjela je izvješće Nadzornog odbora u kojem se navodi da su pregledane poslovne knjige te da nisu pronađene nepravilnosti u vođenju istih.

         Predsjednica Udruge Nada Palaš podnijela je prijedlog Programa  rada za 2014. godinu , koji dopunjen prijedlogom Hoblaj Nade da se ove godine  uvrsti i sudjelovanje na Seoskim igrama u Vukosavljevici  te prijedlog  Natalije Brodar da se turnir u BELI za članove naše Udruge održi u ljetnom periodu odnosno na terenima ŠRC “Zalešće”. Program rada jednoglsno je prihvaćen.

 

         Na kraju Skupštine članicama se obratio gradonačelnik g. Srpak Dražen te  čestitao na postignutim rezultatima  i naravno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu  Udruge.    (Anica Varga, foto Tin Tomanić)