UDRUGA MLADIH VRATIŠINEC ZA HANU ŠANTL – POBJEDNIK HUMANITARNOG TURNIRA „ZEITGEIST“ IZ ČAKOVCA

U organizaciji „Udruge mladih Vratišinec“ održan je i treći malonogometni turnir. Utakmice su odigravane 20. i 21. lipnja 2014. na igralištu OŠ Dr. Vinka Žganca u Vratišincu te je nakon kvalitetnih i zanimljivih utakmica do pobjede stigla momčad „Zeitgeist Čakovec“. Ove godine turnir je bio i humanitarnog karaktera. Organizirana je tombola za Hanu Šantl, djevojčicu oboljelu od cerebralne paralize te je sav prihod tombole doniran Haninim roditeljima kako bi im se pomoglo i olakšalo u skupim troškovima liječenja. Sretni dobitnik glavne nagrade na tomboli otišao je kući bogatiji za originalni dres „KHL Medveščak“. 
Vrijedi istaknuti i lijepu gestu pobjedničke momčadi „Zeitgeist Čakovec“ koja je dio svoje nagrade donirala za liječenje Hane.

Na turniru je sudjelovalo 12 momčadi,a osim utakmica publiku su zabavljali „Tamburški sastav Žice“, brojne nagradne igre sa vrijednim nagradama, spomenuta humanitarna tombola, revijalna utakmica limača te revijalna ženska utakmica igračica „ŽNK Katarina Zrinski“. 
Sve to popraćeno je bogatom ponudom jela i pića. 
Sva zarada sa turnira namijenit će se dovršetku sportskog parka „Udruge mladih Vratišinec“, prostora gdje mladi mogu kvalitetno provoditi svoje slobodno vrijeme.

U završnu fazu turnira su nakon susreta u skupinama i četvrtfinalnih borbi, stigle 4 najbolje momčadi. Nakon neizvjesnih susreta, finale su izborile momčadi „Zeitgeist Čakovec“ nakon pobjede nad momčadi „David beton“; te „Udruga mladih Knezovec“ pobjedom nad „Šaljivdžijama“. Treće mjesto osvojile su „Šaljivdžije“ pobjedom 5:3 nad „David betonom“. U finalnom susretu je „Zeitgeist Čakovec“ s 4:2 bio bolji od „Udruge mladih Knezovec“ te zasluženo osvojio glavnu nagradu i podigao pehar pobjednika.

 

Članovi UMV se zahvaljuju svim ekipama,sponzorima i posjetiteljima. Posebno hvala sponzorima tombole te svima koji su podržali našu akciju za pomoć malenoj Hani.  (Udruga mladih Vratišinec)