UČENICI OŠ MURSKO SREDIŠĆE ŽUPANIJSKI PRVACI U FUTSALU

UČENICI 5./6. RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE MURSKO SREDIŠĆE ŽUPANIJSKI PRVACI U  MALOM NOGOMETU, PLASIRALI SE NA POLUZAVRŠNO NATJECANJE IZ FUTSALA

U utorak, 26.travnja, 2016.godine u Osnovnoj školi Mursko Središće održano je županijsko natjecanje iz nogometa za učenike 5./6.razreda. Nastupale su četiri ekipe (OŠ Mala Subotica, II.OŠ Čakovec, OŠ Podturen i OŠ Mursko Središće) koje su plasman na županijsko natjecanje ostvarili kroz prijašnje kvalifikacije i osvajanjem prvog mjesta u skupini. Ždrijebom je odlučeno da učenici OŠ M. Središće prvu utakmicu igraju protiv II.OŠ Čakovec. Uvjerljivom pobjedom od 5:0, plasirali su se u finale natjecanja gdje im je protivnik bila OŠ Mala Subotica.

Odličnom igrom ostvarili su pobjedu rezultatom 8:5 i plasirali se na Poluzavršno natjecanje iz futsala koje će se održati 18.svibnja, 2016.god. u OŠ Mursko Središće. Na Poluzavršnom natjecanju nastupaju predstavnici iz 6 županija, a Međimursku županiju predstavlja OŠ Mursko Središće kao domaćin natjecanja. Pobjednik na Poluzavršnom natjecanju ostvaruje plasman na Državno natjecanje iz futsala.

Za OŠ M.Središće nastupali su: Antonio Martinjaš, Nikola Perčić, Erik Kukulić, Urban Pokrivač, Lovro Zadravec, Goran Horvatić, Ivan Žužić, Lisjak Leo, Borna Filipović, Niko Kodba.

Učenike je vodio Dario Varga, prof.

Čestitke učenicima i sretno na Poluzavršnom natjecanju!!!

(Milena Bogdanović)