UČENICI I UČENICE 5./6. RAZREDA OŠ M. SREDIŠĆE POBJEDNICI ŽUPANIJSKOG NATJECANJA IZ ATLETIKE

23.listopada 2015.u Čakovcu je održano županijsko školsko natjecanje iz atletike za učenike i učenice osnovnih i srednjih škola Međimurske županije.  Za Osnovnu školu  Mursko Središće nastupalo je 37 učenika i ostvarili su odlične rezultate. U kategoriji 5./6.razreda učenici i učenice osvojili su ekipno PRVO mjesto i plasman na poluzavršno natjecanje iz atletike koje će se održati na proljeće u Zagrebu.

U kategoriji 7./8.razreda učenici su ekipno osvojili 10. mjesto, a učenice 7./8.razreda 4.mjesto.

Za učenike 5/6.razreda nastupali su: Antonio Martinjaš, Karlo Bogdan, Erik Kukulić, Fran Vranić, Fran Antolović, Niko Kodba, Lovro Zadravec, Borna Filipović, Urban Pokrivač i Marko Lisjak.

Za učenice 5./6.razreda nastupale su: Lea Marodi, Tena Marodi, Nika Jambrešić, Anja Jambrešić, Anja Zadravec, Iva Hranilović, Marinela Novak, Melani Tuksar, Kneja Pokrivač.

Za učenike 7./8.razreda nastupali su: Leonardo Belši, Soni Matoša, Kevin Nedeljko, Ivan Rožman, Lovro Mesarić,  Manuel Šoltić, Dario Šafarić, Filip Radek, Murković Dino.

Za učenice 7./8.razreda nastupale su: Rebeka Pintarić, Marta Novak, Zrinka Novinić, Chiara Pintarić, Valentina Goričanec, Marta Sakač, Janja Tuksar, Lara Zadravec i Rea Tomšić.

Treba spomenuti da su neki učenici i učenice članovi Atletskog kluba „Mursko Središće“ kojeg vodi trenerica Marija Hižman. Ove godine su postigli zapažene i hvalevrijedne rezultate i na nivou države.

Učenike je na školskom natjecanju vodila Milena Bogdanović, prof.

Čestitke!!!

Učenicima i učenicama 5./6.razreda sretno na poluzavršnom natjecanju! 

(Milena Bogdanović, OŠ M. Središće)