Učenice i učenici 7./8. razreda OŠ Mursko Središće prvaci Međimurja u krosu, te izborili nastup na Državnom prvenstvu

U srijedu, 21.listopada, OŠ  Podturen bila je organizator županijskog krosa za osnovne škole. Nastupali su učenice i učenici u kategorijama 5./6. i 7./8. razreda. Osnovna škola Mursko Središće imala je je svoje predstavnike.  Za učenice 7./8. razreda nastupale su Tena Marodi, Lea Marodi, Nika Jambrešić , Anja Jambrešić i fantastičnim pojedinačnim rezultatima, zauzevši 2.,3.,4.,6. mjesto ostvarile su ekipnu pobjedu. Naslov županijskih prvaka osvojili su i učenici 7./8. razreda. Nastupali su Patrik Nedeljko, Georg Turk, Fran Antolović, Mateo Trstenjak. Učenice i učenici ostvarili su plasman na Završnicu Državnog prvenstva školskih sportskih društava u krosu koje će se održati u svibnju 2019. god. u Poreču.

Učenici 5./6.razreda, ekipno su osvojili 2. mjesto. Za učenike su nastupali Niko Kolman, Emanuel Kontrec, Franjo Vuri i Noa Mavrek. Učenice 5./6.razreda, ekipno su osvojile 13. mjesto. Nastupale su Melani Vičar, Eva Varga, Mia Končić i Nikolina Jurak.

Učenice i učenike vodila je Milena Bogdanović, mag.cin.

Čestitke svima, a učenicama i učenicima 7./8.razreda želimo puno sreće i sportskog uspjeha na Državnom prvenstvu gdje će predstavljati Međimursku županiju!

(tekst i foto Milena Bogdanović)