Učenice 7./8. razreda OŠ Mursko Središće županijske prvakinje u krosu – osigurale plasman na završnicu državnog prvenstva

U četvrtak, 24.listopada, OŠ  Podturen bila je organizator županijskog krosa za osnovne škole. Nastupali su učenice i učenici u kategorijama 5./6. i 7./8.razreda. Osnovna škola Mursko Središće imala je je svoje predstavnike.  Za učenice 7./8.razreda nastupale su Tena Marodi, Lea Marodi, Rebeka Novinić i Tonka Đuranec i fantastičnim pojedinačnim rezultatima ostvarile su ekipnu pobjedu i naslov županijskih prvakinja u krosu.

Učenici 7./8.rareda osvojili su 2.mjesto. Nastupali su Patrik Nedeljko, Vjeran Murković, Niko Kolman i Emanuel Kontrec. Učenice su ostvarile plasman na Završnicu državnog prvenstva školskih sportskih društava u krosu koje će se u svibnju 2020.god. održati u Poreču.

Učenice 5./6.razreda, ekipno su osvojile  4.mjesto.  Nastupale su Nikolina Jurak, Ruta Kontrec, Ena Oletić i Hana Filip. Učenici 5./6.razreda, ekipno su osvojili 11.mjesto. Nastupali su Hrvoje Posavec, Dino Horvatić, Samuel Perčić i Aleksandro Jug.

Učenice i učenike vodila je Milena Bogdanović, mag.cin.

Čestitke svima, a učenicama 7./8.razreda želimo puno sreće i sportskog uspjeha na Državnom prvenstvu gdje će predstavljati Međimursku županiju!

(tekst i foto: Milena Bogdanović)