U ZADNJOJ PROVJERI RUDAR DEKLASIRAO VELIKU POLANU 4 : 1 (2:0)

Bila je ovo zadnja jača provjera ekipe Rudara uoči početka nove sezone u MŽNL ČK-VŽ. Ekipa iz Velike Polane novi je član 3. Slovenske nogometne lige te se očekivalo da će to biti jedan jači test za ekipu Rudara. Sigurno i uvjerljivo , kako smo ih i naučili gledati  u zadnje vrijeme odigrali su igrači Rudara. Gosti samo solidan sparing partner i ništa više. Ne znamo  koje je kvalitete 3. SNL , ali očito da bi i tamo Rudarovci mogli puno toga reći.

Zabili su četiri gola mogli su i više , a pogodak gostiju više je plod opuštanja domaćina nego neke posebne kvalitete. Po viđenome čini nam se da laporniki u sezonu ulaze dosta spremni , ako tome pridodamo da su rijetko koju utakmicu odigrali u kompletnom sastavu. I ovaj put su opravdano nedostajali Vurušić  i braća Knežević te Balaž iz nepoznatih razloga. Moramo tu istaći i jedno novo ime izdanka Rudarove škole , a to je Davor Mikulić koji se  sve više nameće i očito da s pravom nastupa za seniore, a na njega će se najozbiljnije moći računati. Strijelci za Rudar su bili Podgorelec, D.Šoltić , Berdin i Čalopa.

Ove srijede 19.08.2015. u 18,00 sati Rudar igra u Selnici protiv tamošnje Mladosti te možete pogledati i taj susret s obzirom na blizinu i tako pomoći klubu iz Selnice jer ne zaboravimo momentalno u seniorskoj ekipi Rudara nastupaju i dva bivša njihova člana Vurušić i Radiković.

Prvi prvenstveni susret Rudar će najvjerojatnije odigrati 26.08.2015 (srijeda ) u 18,00 sati na igralištu Šuderka protiv ekipe Međimurca iz Dunjkovca.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

unnamed (12)

unnamed

unnamed (1)

unnamed (2)

unnamed (3)

unnamed (4)

unnamed (5)

unnamed (7)

unnamed (8)

unnamed (9)

unnamed (10)

unnamed (11)