U VRATIŠINCU 10 GOLOVA SOKOLA I RUDARA

U Vratišincu  po dosta hladnom vremenu prisustvovali smo pravoj golijadi , te dobroj igri  u srazu Sokola i Rudara.

Pred oko 70 gledatelja utakmica je  trenerima svakako mogla pružiti sliku u kakvom im se stanju nalaze ekipe tri tjedna prije početka natjecateljske sezone. Efikasnost je svakako na zavidnom nivou, dok će se što se tiče obrambenog dijela još dosta toga morati ispraviti.

Treneri Škvorc i Goričanec pružili su šansu svim igračima koji prema prikazanom  svakako dobro koriste ovaj pripremni dio.

Sokol  je bolje otvorio ovu utakmicu i prvi došao u  vodstvo od 1:0  , no Rudar preokreće rezultat i prvi dio završava u svoju korist  sa 1:2.

 

U nastavku su treneri dali šansu svim ostalim igračima koje su imale na raspolaganju. Drugi dio utakmice također dobivaju Rudarovci sa 3:4 ,te utakmica završava  konačnim rezultatom 4:6 što je u konačnici i najrealniji rezultat.

Strijelci za Rudar bili su: K. Goričanec, D. Šoltić, M. Šoltić, V.Knežević, D. Novak i Dan. Levačić , dok u se za Sokol u listu strijelaca upisali Vincek 2, te Bistrović i Lipović.

 

Obje ekipe nastavljaju sa maksimalnim treninzima koji ulaze u završnu fazu,a idući vikend Rudar u subotu gostuje kod ekipe Mure u Hlapičini dok je Sokol u nedjelju domaćin ekipi Podturna.

 

(tekst i foto Z. Rihtarec)

01