U visokoj pobjedi Torpeda 55-godišnji Boris Radiković s dva pogotka opet postavio novi svjetski rekord!

Torpedo – Dinamo Žiškovec  6:1 (2:0)

Na domaćem terenu u Križovcu Torpedo u pravilu postiže visoke pobjede. Tako je bilo i ove nedjelje u natjecanju 3. međimurske lige, a ovo 9. kolo biti će zapamćeno po novom svjetskom rekordu 55-godišnjeg Borisa Radikovića koji je opet s dva pogotka oborio vlastiti rekord.

To je učinio protiv svog bivšeg kluba Dinama iz Žiškovca u kojem je također kao trener-igrač rušio rekorde koje je počeo postavljati u ekipi D. Koncovčaka.

Sada se u istoj ulozi nalazi u Torpedu i povremeno zaigra kako bi pomogao svojoj momčadi. Iako u godinama kada drugi igrači prestaju igrati za veterane, Boris ne odustaje od aktivnog natjecanja i igranja pa je tako ove godine odigrao 11 utakmica te postigao čak 10 golova. U proljetnom dijelu sezone odigrao je 8 utakmica i zabio isto toliko golova, dok je jesenas nastupio 3 puta, a strijelac je bio 2 puta.

Prvo poluvrijeme je završilo 2:0 za domaćina,  golovima Šoltić Emanuela i Zver Dominika. Treba napomenuti da su i gosti imali gol šansu,  ali vratar Kivač Danijel je odlično reagirao.

U drugom dijelu utakmice u igru ulazi trener Boris Radiković i postiže 2 već navedena rekordna  gola, a preostala 2 daje kapetan Karlo Pintarić. Simpatični gosti bili su uglavnom bezopasni, osim što su počasni gol postigli iz slobodnog udarca.

Torpedo se ovom pobjedom zadržao na visokom četvrtom mjestu, a u slijedećem kolu gostuje kod Otoka. Poslije utakmice uprava je počastila igrače finim picama iz restorana  Royal Vratišinec.

Prije početka utakmice domaćinu Torpedu uručeno je 13 novih nogometnih lopti doniranih od strane  firme CARTEX vlasnika gosp. Igora Dreva na čemu mu se  uprava i igrači najljepše zahvaljuju.

(rt, foto: Tin Tomanić)