U SUBOTU SPEKTAKL NA ŠUDERKI – OPET UTAKMICA GORNJEG I DONJEG KRAJA

Već po tradiciji Rudarovci na kraju sezone pripremaju njezin veseli završetak. Tako će se i ove godine u subotu 20.06. u organizaciji  NK Rudar i njegove Nogometne škole održati druženje svih generacija kluba sa prijateljima i navijačima istog. Organizatori su pripremili program koji će se svima svidjeti pa vas zato pozivaju da se  obavezno odazovete i vrhunski zabavite.

Program započinje u 16 sati događajem koji je godinama bio tradicija u Gradu no u zadnje vrijeme nešto je zamro pa ga klub želi ponovo oživjeti. Radi se o utakmici Gornjeg i Donjeg kraja. To su utakmice koje su uvijek donosile puno rivalstva , ali i prekrasnog druženja za vrijeme i nakon utakmice. Recimo da će glavni sudac utakmice biti gradonačelnik Dražen Srpak  sa pomoćnicima Jurom i Jožekom te vjerujemo u njihovu objektivnost.

IMG_1544

Nogometna škola  od 17,30 predstaviti će također svoje umijeće nogometa kroz razne utakmice  igrača protiv roditelja , najmlađima će se na nogometnom polju suprotstaviti njihove mame , a biti će tu još i puno drugih zanimljivosti.

Lijepi uspjeh  svih nogometaša počevši   sa drugim mjestom seniora , sveukupnim prvim mjestom mlađih kategorija u drugoj ligi čime su izborili mogućnost igranja u prvoj svakako treba pozdraviti i proslaviti. Zato obavezno dođite jer nakon sportskih susreta od 20,00 sati na dalje odlično ćete se zabaviti uz živu glazbu. Domaćini su se pobrinuli za odličnu hranu i piće te zato u subotu poslijepodne pravi i jedini izbor vam je Šuderka.

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

IMG_1096