U SUBOTU NASTAVAK PRVENSTVA – RUDAR DOČEKUJE PLITVICU IZ GOJANCA

Ove subote 07.03.2015 u 14,30 sati na igralištu Šuderka Rudar u u 18.kolu MŽNL ČK-VŽ dočekuje ekipu Plitvice iz Gojanca. Inače Rudaru poznati protivnik još iz kvalifikacija za ulazak u 3.HNL. Tada je Rudar bio uspješniji u dvije utakmice , a i jesenas u 1.kolu MŽNL ČK-VŽ  bio je uspješniji i na njihovom terenu sa 0 : 1. Rudar je  jesenski dio završio na 3.mjestu sa 32 boda dok su gosti iz Gojanca završili kao jedanaesto plasirana ekipa sa 21 bodom.

DSCN0570

Prema riječima trenera Gorana Vincetića ekipa spremna ulazi u proljetni dio prvenstva. Održano je 20-tak treninga , odigrane su četiri utakmice sa dvije pobjede od 5:1 Bratsvo Jurovec , Borac Turčišće te dva neriješena rezultata Odranci 2 : 2 i Mura M.Sobota 0 : 0 .  Treninzi su odrađeni dobro i kvalitetno jedino je šteta što vremenski uvjeti nisu dozvolili već broj treninga sa loptom i radu na pas igri koja je inače karakteristika igre Rudara. Svi preduvjeti govore da je Rudar favorit u ovoj utakmici, ali kako svi znamo da je svaki početak težak potreban je veliki oprez kako ne bi  došlo do nekog iznenađenja. Opreza nikad dosta.

DSCN0662

Sve je spremno i za doček vjernih navijača Rudara pa zato nemojte nikako propustiti početak proljetne sezone na Šuderki.

 

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

DSCN0745

rud 1

rud 2