U SUBOTU CJELODNEVNI PROGRAM NA ŠUDERKI

Mlađe kategorije Rudara u punom su zamahu prvenstvenih natjecanja.  ŠN Rudar ove subote 18.04.2015. domaćin je sportskim nadmetanjima svih svojih mlađih uzrasta osim juniora. Raspored natjecanja podijeljen je u prije i poslije podnevni program.

Kategorije U-10 , U- 12 i U-14 u natjecanju druge lige HNS-središte Sjever skupina “B” Zapad domaćini su ekipi Sloge iz Čakovca .

Raspored prijepodnevnog natjecanja :

  U-10  Rudar  – Sloga    10 sati

  U-12  Rudar  -Sloga     11 sati

  U-14  Rudar  -Sloga     12 sati

 

 

Početnici tj. kategorija U-8  svoj popodnevni program započinju u 13 sati. U tom natjecanju igra se derbi utakmica između dvaju sportskih prijatelja Rudara i Poleta iz Svetog Martina na Muri koja će vjerojatno i odlučivati o prvaku skupine.

Raspored natjecanja početnika je slijedeći.

Zasadbreg – Šenkovec  13 sati

Sloboda /S/- Međimurje II 14 sati

Rudar – Polet  SMnM   15 sati

 

 

Svakako u subotu posjetite Šuderku jer imati ćete prilike vidjeti sve majstorije najmlađih , a za sve učesnike i posjetitelje agilni domaćini pripremili su dobru klopu (hot-dog) i osvježavajuće napitke.

 

Najstariji među mladokategornicima juniori u nedjelju 19.04.2015.god. gostuju u Varaždinu kod ekipe Varteksa u 10 sati .

osam 1a

I za kraj ostala nam je ekipa seniora koja u subotu 18.04.2015. god u 16,30 sati nakon neugodnog i iznenađujućeg poraza na svom terenu gostuje kod odlične ekipe Centrometala u Macincu. Nadajmo se da će se zalaganjem i borbenošću uz nedvojbeno znanje uspjeti  iz Macinca vratiti neporaženi.

Sudačka trojka je u sastavu Bubek , Tuksar , Mihalić delegat Peček.

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

DSCN0451.JPGab