U subotu bodrite Zrinskice kako bi na jesen gledali europske utakmice!

Ispred nas je vikend koji može biti duboko upisan u sportske anale grada i županije. ŽRK Zrinski u subotu u 19:30 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec igra utakmicu s kojom si može osigurati poziciju 3 ili 4 na prvenstvenoj ljestvici, kolo prije kraja, što bi značilo da ćemo na jesen svi zajedno uživati u ženskim rukometnim utakmicama sa europskim predznakom. Pobjedom bi nam se širom otvorila vrata i u osvajanju treće pozicije na ljestvici na kraju sezone što bi svakako bio povijesni uspjeh.

Stoga pozivamo publiku na tribine kako bi bili dodatna podrška igračicama u ovoj utakmici. Veselimo se druženju na tribinama, a pošto je ovo zadnja domaća utakmica, poslije smo osigurali mali domjenak.

Na kraju želimo spomenuti da je prošli vikend završila završnica prvenstva Hrvatske za rukometašice U-17 u Poreču. Naša ekipa zauzela je peto mjesto u državi pod vodstvom trenera Dubravka Hozjaka. Ako znamo da su sa nama u grupi bile obje ekipe koje su kasnije igrale finale još smo više ponosni na naš rezultat. Naša igračica Sara Golub prva je strijelkinja turnira.

Kristijan Marciuš