U subotu, 9.9.2023. godine s početkom u 17,00 sati igra se 4. kolo 3. NL Sjever

Rudar iz Murskog Središća nakon poraza u derbiju protiv ekipe Poleta ove subote putuje u Ludbreg kod ekipe Podravine, koja je kao i Rudar startala s dvije pobjede i jednim porazom te se obje ekipe sa šest bodova nalaze pri samom vrhu ljestvice.
Sigurno da nas zbog te izjednačenosti očekuje zanimljiva utakmica i kvalitetan nogomet.
I ovog vikenda očekuje nas novi međimurski derbi jer se u Svetom Martinu na Muri sastaju domaći Polet i ekipa Graničara iz Kotoribe.
Polet koji je dosad jedina ekipa sa sve tri pobjede i u ovom susretu ima ulogu favorita dok Graničar iako novajlija u ligi svojim igrama pokazuje da je s pravom član 3. NL Sjever.
Očekujemo zaista dobru i kvalitetnu utakmicu u kojoj ipak dajemo prednost domaćinu.
U Domašincu nas pak očekuje prava vatrena utakmica između domaćeg Dinama i Varteksa iz Varaždina. Utakmice ova dva suparnika uvijek su donosile neizvjesne i kvalitetne utakmice pa nema razloga da to ne bude i ovoga puta.
Međimurje iz Čakovca nakon osvojenog boda protiv ekipe Pitomače i dobre igre naročito u drugom dijelu odlazi na gostovanje kod posljednje plasirane ekipe Koprivnice koja još uvijek nije upisala ni bod.
Bit će to pravi debi začelja u kojem će domaćini svakako htjeti doći do prve pobjede, a Međimurje bi sigurno bilo zadovoljno i neriješenim rezultatom.
U preostaloj petoj utakmici ovog kola Virovitica dočekuje Pitomaču i vjerujemo da je ovo najneizvjesnija utakmica što se rezultata tiče, bez obzira na razliku od četiri boda.

(tekst i foto: tt)

Ljestvica i rezultati 3. kola 3. NL Sjever