U ŠTRUKOVCU POBJEDA HAJDUKA – D. KONCOVČAK OŠTEĆEN ZA JEDANAESTERAC?

U međususjedskom derbiju Hajduk Vindija osvojila je tri boda u srazu sa ekipom D.Koncovčaka u 16.kolu 2.ML Skupine „B“, iako po događanju u samom finišu  utakmice rezultat je mogao biti i povoljniji za gostujuću ekipu.

Inače sama utakmica protekla je u fer i korektnoj igri u kojoj je pobijedio sretniji i spretniji takmac. Ovoga puta sreća je pomazila domaćina.

Domaća ekipa dolazi u vodstvo  od 1:0  u 24.minuti zgoditkom J.Mađarića iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca.

Gosti se ne predaju te u 36.minuti dolaze do kaznenog udarca nakon prekršaja domaćeg  igrača u kaznenom prostoru kojeg realizira D.Flac i  poravnava rezultat na 1:1. Tim rezultatom završava i prvi dio utakmice.

Domaćin već na početku drugog dijela u 47.minuti utakmice nakon slobodnog udarca M.Debelca dolazi u vodstvo od 2:1. Bio je to i konačan rezultat utakmice ,no po delegatu utakmice Rajku Zadravcu gosti su u 90.minuti oštećeni za još jedan kazneni udarac , kada domaći igrač igra rukom u svom kaznenom prostoru, ali je zviždaljka suca Bedića ostala nijema. No zato su zbog prigovora opomenuta dva gostujuća igrača. Tako domaćin dolazi do pobjede iako po prikazanom gosti su zaslužili barem bod.

HAJDUK VINDIJA-D.KONCOVČAK    2:1 (1:1)

Štrukovec , 11.03.2017.    Igralište NK Hajduk Vindija            2.ML Skupina „B“

16.kolo

Suci:     Hrvoje Bedić ,Robert Novak,Elvir Bašek           delegat: Rajko Zadravec

Gledatelja 100

Strijelci: 1:0 24.min.J.Mađarić (KU) 1:1 36.min. D.Flac (KU) 2:1 47.min M.Debelec

HAJDUK VINDIJA:  Posavec,L.Hrženjak(67.Hošpel),Lo.Hrženjak,Kovačić(70.Vrtarić),M.Debelec,Šardi,G.Debelec,Mađarić,Kojter,De,Purić,L.Purić pričuve:Mesarić ,Šopar,M.Hoblaj,Hošpel,Vrančić,Vrtarić,Galović trener: Darko Posavec

D.KONCOVČAK:  Končić,Di.Mikulić,Da.Mikulić,Smej,Turk,Balaž,Horvatić,Sklepić(51.Šoltić),Sakač,Goričanec,D.Flac pričuve:Padarić,M.Flac,Vuković,Šoltić,Kirec,Posel,Karlovčec

Trener:Mario Zaspan

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)