U srijedu 03.03. 2021. godine NK “Rudar“ kreće u nastavak natjecanja u 3. HNL Sjever

Evo ove srijede 03.03.2021. godine nakon duže pauze konačno započinje natjecanje u 3. HNL ligi Sjever. NK Rudar iz Murskog Središća na svom stadionu Šuderka u zaostaloj utakmici zadnjeg kola jesenskog dijela natjecanja izazvanog prekidom zbog  koronavirusa, dočekuje lidera lige ekipu Mladosti iz Ždralova.

Treba reći da je ekipa iz Ždralova glavni pretendent za osvajanje prvog mjesta u ligi, a  ujedno i jedini kandidat za plasman u viši rang natjecanja 2. HNL ligu.

Radi se o ekipi sastavljenoj od vrlo dobrih igrača, te ovog proljeća pojačanoj s još nekoliko kvalitetnih igrača.

Rudar je cijelo ovo vrijeme pauze, iskoristio za održavanje kvalitetnih priprema s obzirom na uvjete, te odigrao nekoliko prijateljskih trening utakmica s polovičnim uspjehom. Trener Dražen Škvorc uvjeren je da će njegova ekipa pružiti maksimalni otpor favoritu iz Ždralova, a po nama krajnji rezultat biti će dosta neizvjestan. Što  se tiče samog kadra igrača recimo da su Rudar u ovom prijelaznom periodu napustili Marko i Dario Šoltić, dok je u klub došla trojka Ivan Ptiček, Mario Šupljika i Dino Murković.

Utakmica protiv Ždralova igra se u srijedu 03.03.2021 godine s početkom u 15,30 sati na igralištu Šuderka u Murskom Središću i to s obzirom na epidemiološke mjere bez prisustva gledatelja.

Već u subotu 06. 03.2021.godine Rudar u 16. kolu natjecanja  putuje na gostovanje kod Varteksa iz Varaždina.

(tekst i foto; zr)