U srazu Plavih i Trnovca u izjednačenoj igri svakome po bod

Podjelom bodova završila je utakmica u Peklenici između Plavih i jednog od kandidata za prvo mjesto ekipe Trnovca. Prema riječima delegata utakmice radilo se o dosta  nervoznoj i rastrganoj utakmici pa je kao takva bila dosta teška za suđenje. Jedan od razloga po delegatu Mladenu Puklavcu je i taj što je prije same utakmice došlo do  promjene pomoćnog suca utakmice Tonija Fažona koji je morao iz Peklenice otići  suditi u G. Mihaljevec. Obje ekipe imale su velike primjedbe zbog takvog postupanja odgovornih iz MNS, pa je to  još više potenciralo samu nervozu. Ali promjene sudaca u zadnji trenutak već su postala ustaljena praksa u međimurskim nogometnim ligama. Bilo bi to smiješno, da nije istinito.

Sama utakmica u prvom dijelu bila je negledljiva, što se samog nogometa tiče. Domaćini sa dvije izgledne prigode, gosti samozatajni i bez ozbiljnih prigoda.

U drugom dijelu ekipe su se „probudile“ , te su gosti došli u vodstvo u 48′ , da bi domaćin poravnao 59′. Konačan rezultat 1:1 najpravedniji je rezultat ove utakmice iako, su obje  ekipe imale još prigoda.

Prema riječima domaćeg predstavnika Nenada Novaka, domaćin je oštećen za dva kaznena udarca.

Ovom podjelom bodova Plavi s 33 boda zauzimaju 7. mjesto na ljestvici, dok Trnovec  ostaje u utrci za sam naslov.

  1. međimurska liga Skupina „B“, Peklenica 29.04. 2018. 24. kolo

PLAVI – TRNOVEC 1:1 (0:0)

Suci: Jadran Kukovec, Danijel Kočila

Delegat: Mladen Puklavec

Gledatelja: 100

PLAVI: Pokrivač, Goričanec, Antoković, Drk, Kovač, Vugrinec, Nerer, Erdelja, Novak, Srnec, Lisjak pričuve: Sakač, Zadravec, Šoltić, Mesarić, Matić, trener: Bruno Mesarić

TRNOVEC: Verteš, Novoselec, D. Domiter, Medved, Jurman, Pintarić, Vidović, Vincek, K. Domiter, Flac pričuve: Šoltić, Novosel, Mihalic, Špiranec, trener: Željko Novak

(tekst i foto Z. Rihtarec)