U sklopu Dana Grada Mursko Središće odigrana nogometna utakmica između selekcija Grada Mursko Središće i Općine Mala Subotica

Nogometna utakmica između reprezentacije Grada Mursko Središće i Općine Mala Subotica odigrana je u subotu 25. lipnja na igralištu NK „Rudar“ u Murskom Srediću u sklopu manifestacije Dan Grada i Ljeto uz Muru.

Već u prvim minutama dalo se naslutiti da će utakmica biti zanimljiva. Utakmica je završila rezultatom 2:5 za reprezentaciju Općine Mala Subotica. Za ekipu domaćina čiji je kapetan bio Marko Šoltić nastupili su igrači nogometnih klubova s područja grada i to:

Niko Kodba, Antonio Srpak, Erik Švenda, Ivan Rožman, Luka Hrženjak, Denis Purić, Luka, Novak, Nikola Šoltić, Davor, Mikulić, Robert Jezernik, Marko Šoltić, Nikola Perčić, Kevin i Patrik Nedeljko, Alen Horvat, Aleksandar Novak, Ilija Liklin i Filip Vrtarić selektor: Leo Sanjković

Za gostujuću ekipu čiji je kapetan bio Danijel Marčec nastupili su:

Marčec Danijel, Šegović Emanuel, Šegović Srećko, Kovačić, Deni, Fažon Josip, Hlišć Neven,  Hlišć Slaven, Halić Denis, Zadravec Marin, Mendelski Matija,  Luka Tizaj, Danijel, Škvorc, Mihael Jančec, David Cirkvenčić, Valentino Škvorc, i Matija Žulić  selektor: Josip Šegović

Utakmicu je odlično odsudila sudačka trojka Škrobar, I. Križarić i Kovačić.

Strijelci za selekciju Grada Mursko Središće bili su Davor Mikulić i Kevin Nedeljko dok su zgoditke za selekciju Male Subotice poatigli Emanuel Šegović 2, Neven Hlić, Matija Mendelski i Mihael Jančec.

Svoje momčadi podržali su gradonačelnik Grada Mursko Središće Dražen Srpak i načelnik Općine Mala Subotica Valentino Škvorc koji je ujedno bio igrač reprezentacije.

Kako će se na sam Dan Grada i Spomendan sv. Ladislava potpisati Sporazum o partnerstvu i prijateljstvu ova prijateljska utakmica je samo nastavak dobre suradnje, a ujedno i uvertira u proslavu Dana Grada i Općine.

(tekst: GMS, zr, foto: zr)