U REVIJI VRUĆIH PROMAŠAJA RUDARU BOD IZ PUŠĆINA

Što sve se može promašiti na današnjoj utakmici u Pušćinama demonstrirali su nam igrači Rudara. I  ono kad su već svi vidjeli loptu u mreži  ispromašivali su. Već u prvom dijelu Rudar je imao četiri velike prigode koje nije iskoristio. I domaćini nisu bili uspješniji, te su se i oni dobrim dijelom pridružili u toj reviji promašaja igračima Rudara. Vratari  jedne i  druge ekipe bili su na visokoj razini te su u svim tim promašajima imali  veliki dio svog udjela zbog odličnih obrana.

01a

01

I u drugom dijelu Rudarovci nastavljaju sa promašajima  i bilo je pitanje trenutka kada će im se ta neefikasnost osvetiti. U 52. minuti  Dan. Levačić  gubi jednu loptu na centru igrališta,što domaćini koriste za brzu kontru i preko Roberta Punčeca dolaze u vodstvo od 1:0. No bez obzira na taj rezultat Rudar je i dalje bolja ekipa stvara prigode za poravnanje , ali i promašuje.

02

Ipak u 71.minuti ipak dolazi do zasluženog poravnanja na 1:1 . Domaći igrači u svom kaznenom prostoru prekršajem zaustavljaju Daria Šoltića  i sudac Slunjski dosuđuje kazneni udarac. Siguran realizator bio je Marko Šoltić.

 

Nije prošlo puno vremenu i nakon lijepe akcije Rudar dolazi do vodstva  od 2:1, kada u 79. minuti Vedran Knežević smješta loptu pod samu  gredu nemoćnog domaćeg vratara.

No nije dugo potrajalo ovo vodstvo gostiju, jer već u 82.minuti domaći igrač Špicer  sa vrha šesnaest metara  odličnim udarcem pogađa lijevi gornji kuta vratar Rajfa i postavlja konačan rezultat od 2:2.

03

Rudarovci su si po nama  u ovoj utakmici i po igri i po broju propuštenih prigoda apsolutna zaslužili tri boda, ali što kada stara boljka neefikasnosti opet je došla do izražaja.

Nakon ovog osvojenog boda Rudar se nalazi na sedmom mjestu prvenstvene ljestvice sa osvojenih 38 bodova. U slijedećem posljednjem 30.kolu  Rudar je domaćin ekipi Varteksa, koja je u ovom kolu iznenađujuće kod kuće poražena sa visokih 1:5 od ekipe Međimurca.

04

PUŠĆINE – RUDAR  2:2 (0:0)

MŽNL ČK-VŽ      Igralište NK Pušćine      04.06.2017.godine       29.kolo

 

Suci: Ivan Slunjski.Vladimir Kapeš,Dražen Rohtek   delegat: Davor Drvenkar

Strijelci: 1:0 52.Punčec 1:1 71.M.Šoltić(KU) 1:2 79.Knežević  2:2 82.Špicer

Gledatelja: 200

05

PUŠĆINE: Kolar,Mesec,Koren(76.J.Fekonja),Punčec,Kocijan,Dovečer(90.Žnidarić),Celinger,

Malnar,Horvat(78.D.Fekonja),Požgaj,Špicer

pričuve:Posavec,D.Fekonja,K.Fekonja,Lesar,Gudlin,Žnidarić trener: Dejan Car

06

RUDAR: Rajf,De.Levačić(62.N.Šoltić),Šardi,Vuri,Vurušić,Dan.Levačić(85.Horvat),

Knežević,D.Šoltić,Goričanec,Radiković,M.Šoltić,

pričuve: Stojko,Tkalec,F.Novak, D.Novak,N.Šoltić,Horvat, trener: Anton Srša

(tekst i foto Z. Rihtarec)

07

06a

08

09

10