U prepunoj sali Pansiona „Ilonka“ održana tradicionalna „Rudarova noć“

Nakon pune dvije godine nastavila se lijepa tradicija održavanja tradicionalne fešte „Rudarova noć“.
Puna sala s više od 180 gostiju u Pansionu „Ilonka“ samo su dokaz koliko je ljudima nedostajao ovakav vid druženja i zabave.
Normalno da su se u Rudaru pobrinuli da sama zabava bude održana na najvišem nivou, pa su se tako pobrinuli za lijepe nagrade na velikoj tomboli, goste je zabavljao kao i na prošloj zabavi prije dvije godine „Retro band“ koji se pobrinuo da veselica bude na najvišem nivou.


Goste je u uvodu zabave pozdravio predsjednik kluba Miljenko Zobić, koji im se zahvalio na tako lijepom odazivu . Sanji Kodba uručio je Zahvalnicu kao najvjernijem navijaču NK „Rudar“, a domaru Bojanu Kodbi Zahvalnicu za nesebičan i požrtvovan rad u klubu.


Zaželio im je na kraju lijep provod te zaželio sve najbolje u nadolazećoj Novoj 2023. godini.
Gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak također se obratio gostima naglasivši kako je NK „Rudar“ svakako nositelj kvalitete sporta u Gradu, te da je natjecanje u 3. HNL Sjever rang natjecanja koje svakako treba zadržati te postizati što bolje rezultate, a tu je i odličan rad Škole nogometa „Rudar“ s odličnim rezultatima. Svima je poželio uspješnu nadolazeću Novu 2023. godinu s puno zdravlja i životne radosti.


Ono što je bilo lijepo vidjeti svakako je i prisustvo na zabavi cijele ekipe seniora Rudara.

Zabava je potrajala do ranih jutarnjih sati uz želje da se ona ponovi iduće godine.

(tekst:zr, foto: ZR, Damir Perhoč)