U porazu Torpeda, Boris Radiković (54) pogotkom Graničaru opet oborio vlastiti svjetski rekord!

Vijest o novom svjetskom rekordu Borisa Radikovića, poznatog središćanskog nogometnog trenera i još uvijek aktivnog igrača, objavljujemo svake godine, jer on ga uporno ruši i postavlja neke nove granice u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Jučer u nedjelju 21. travnja na sam Uskrs  bio je strijelac za ekipu Torpeda iz Križovca kojoj je i trener te tako visoko podigao ljestvicu u aktivnom igranju i još važnije u zabijanju golova. Boris će za mjesec dana napuniti 54 godine, dakle igrati će i nadamo se tresti protivničke mreže i u svojoj 55 godini. U ime cjelokupne sportske javnosti upućujemo mu čestitku na ovom novom podvigu!

Prvi put ovog proljeća Torpedo je bio domaćin te je priželjkivao prve bodove što se na žalost nije dogodilo, jer na terenu bili su bolji igrači Graničara iz Novakovca i na kraju pobijedili 2:4. Ovoj utakmici 3. međimurske lige prisustvovalo je oko stotinu gledatelja koji su imali prilku gledati zanimljivu utakmicu s mnogo golova.

Torpedo je i ovaj put poveo u prvoj minuti utakmice golom Valentina Davida i s tim rezultatom dobio je prvo poluvrijeme. Imali su njegovi igrači još puno prilika da povećaju vodstvo, no pošteno su se ispromašivali Denis Kivač tri puta, Matoša i Antonio Novak.

To naravno koriste gosti koji preokreću rezultat na 1:2 da bi izjednačio Boris Radiković koji je ušao u igru u drugom dijelu susreta. Graničar do kraja utakmice postiže još dva zgoditka te tako zasluženo nosi bodove iz Križovca. Utakmicu je vrlo dobro sudio Hrženjak iz Štrukovca.

Sljedeće kolo Torpedo gostuje u Zebancu. Trener i igrač Boris Radiković rekao nam je, u šali naravno, da je za poraz kriva vuzmenka, no i da je ona onda pomogla igračima Graničara, pa se na to nikako ne mogu vaditi. Dodao je još jednu zanimljivost. Od najmlađeg suigrača u ekipi Noe Antolovića, stariji je čak 38 godina, što je svakako činjenica vrijedna da se zabilježi.

(rt, foto: Tin Tomanić)