U nastavku 3. HNL Sjever u 15. kolu Rudar gostuje u Varaždinu kod Varteksa, dok Polet dočekuje Radnik iz Križevaca  

Nakon poduže stanke izazvane virusom COVID-19, napokon ove subote u 3. HNL Sjever nastavlja se daljnje natjecanje.

U 15. kolu Rudar iz Murskog Središća gostuje kod ekipe Varteksa iz Varaždina. Utakmica se igra na stadionu Slobode u Varaždinu, bez gledatelja i pod svim epidemiološkim mjerama i to u subotu 20.03.2021.godine u 15,30 sati.

Utakmicu sude: Stjepan Barišić, Mario Brunec, Ivan Iveljić i Luka Karlovčan dok je delegat utakmice Gojko Babić.

Evo s kakvim očekivanjima utakmicu dočekuju treneri obje ekipe.

Dražen Škvorc, trener NK „Rudar“ Mursko Središće:

Nakon ovih neuobičajenih i dosta dugih priprema svi se veselimo konačnom početku natjecanja. Kao i u svaku utakmicu pa tako i ovu ulazimo s nadom u pobjedu, iako smo svjesni o kako kvalitetnoj ekipi idemo u goste u Varaždin . Imamo nekih problema unutar ekipe što se ozljeda tiče, no vjerujem u ekipu i nadam se dobroj utakmici kao i povoljnom rezultatu.

Želimir Orehovec, trener NK „Varteks“, Varaždin:

Znam da statistika u dvobojima s Rudarom nije na našoj strani, ali svaku utakmicu trebamo gledati zasebno. Pripreme su bile duge, više sam bio zadovoljan igrom nego rezultatom u pripremnim susretima tako da to sada trebamo poboljšati . Kada govorimo o Rudaru, riječ je o čvrstoj momčadi, ali imam sve igrače na raspolaganju, na domaćem smo terenu, treninzi su redoviti i željni smo igre i dobrih rezultata nakon ovog dugog perioda bez prvenstvenih utakmica. Jedva čekamo subotu da sve počne .

Drugi međimurski predstavnik Polet iz Svetog Martina na Muri u derbiju kola na svom igralištu dočekuje ekipu Radnika iz Križevaca. Utakmica se igra također u subotu u 15,30 sati, a utakmicu sude Ivan Slunjski, Miro Hantak, Tomislav, Hudika i Tomislav Hlevnjak, a delegat utakmice je Željko Stipanić.

(tekst: zr, foto: zr, arhiva Muralista)