U MURSKOM SREDIŠĆU REKREATIVKE MEĐIMURJA ODRŽALE 15. TURNIR U ODBOJCI

Ekipa Murskog Središća osvojila 4. mjesto

U subotu 11.04.20415. godine održan je 15. turnir rekreativki Međimurja u odbojci u sportskoj dvorani Mursko Središće .  Domaćin je bila  USR “Sport za sve ” Mursko Središće u organizaciji   Međimurskog saveza sportske rekreacije. Turnir je održan pod pokroviteljstvom grada Mursko Središće i Međimurske županije.

Na trunir se prijavilo 11 ekipa. Ekipe Mačkovca, Murskog Središća, Šenkovca, Svete Marije, Donje Dubrave sudjelovale su s  po jednom ekipom dok su  Pribislavec, Čakovec i Kotoriba sudjelovale s po dvije ekipe.

            Nakon prijava ekipa, vođe ekipa s glavnim sucem Darkom Novakom i   pomoćnim sucem Mavrič Sašom izvršile su izvlačenje brojeva radi određivanja u kojoj skupini će koja ekipa igrati. Igralo se u skupini A i B.

U skupini A bilo je 6 ekipa: Pribislavec 1, Kotoriba II, Mačkovec, Šenkovec, Čakovec i Mursko Središće.

Skupinu B činilo je 5 ekipe: Pribislavec II, Čakovec -extra, Kotoriba I, Donja Dubrava i Sveta Marija.

Nakon izvlačenje ekipe su se postrojile,  odsvirana  je himna  rekreativaca  Međimurja, a nakon toga  pozdravne riječi uputili su: Nada Palaš- predsjednica USR “Sport za sve” Mursko Središće, Danica Korunić – predsjednica međimurskog saveza sportske rekreacije   te Dražen Srpak- gradonačelnik Murskog Središća, kojem zahvaljujmo na dolasku i potpori koju nam pruža  pri svakoj našoj aktivnosti.

 Suzana Liklin  odradila je zajedničko zagrijavanje ekipa . Uslijedile su utakmice igrala je svaka ekipa sa svakom ekipom  u svojoj skupini na dva dobivena seta do 17. Pojedine utakmice igrale su se i po tri seta pa je tako turnir završio tek u 21 sat.

Za 3 i 4 mjesto igrale su  ekipe : Kotoriba I i Mursko Središće.

Naša ekipa u čijem sastavu su bile : Kozar Sanja, Jambrešić Trstenjak Sanja, Brodar  Natalija, Flac Milica , Flac Ksenija i Varga Anica  nije  uspjela izboriti  3. mjesto , no ekipa je bila zadovoljna igrom  i pobjedama nad ostalim ekipama turnira.

Za 1 i 2 mjesto igrale su ekipe: Pribislavec 1 i Donja Dubrava.

Ekipa Pribislavca  pobijedila je u dva seta  i time ponovno  osvojila 1. mjesto što je već tradicionalno na ovom turniru.

Konačni redosljed  prva tri mjesta :

  1. Pribislavec 1
  2. Donja Dubrava
  3. Kotoriba 1

           

            Podjela pehara i priznanja izvršena je u motelu Ilonka gdje je bila večera i zajedničko druženje svih učesnica trunira. Osim pehara za prve tri ekipe podjeljene su zahvalnice  sucima: Novak Darku i Mavrič Saši, pomoćnim sucima: Čančar Violeti, Lipić Zdenki, Krklec Darinki i Kozar Biserki , te Liklin Suzani koja je vodila zagrijavanje.

Usmena zahvala upućena je od strane tajnika MSSR-  Marijana Vugrinčića domaćinu trunira, čije su  članice pripremila kolače za sve  učesnice turnira .

Domaćice zadužene za  podjelu kolača  bile su Nerer Anika i Varga Zlata.

Nakon podjele pehara i priznanje slijedilo je druženje uz ples.

Zahvaljuju svima koji su nas  došli podržati  i bili naši  navijači .

Tajnica Udruge: Anica Varga

(foto Tin Tomanić)

IMG_2586

IMG_2588

IMG_2595

IMG_2601

IMG_2602

IMG_2614

IMG_2616

IMG_2621

IMG_2623

IMG_2635

IMG_2644

IMG_2663

IMG_2664

IMG_2685

IMG_2705

IMG_2743

IMG_2890

IMG_2902

IMG_2920

IMG_2927

IMG_2755

IMG_2757