U lijepoj utakmici s puno golova i prigoda Rudar i Varaždin (jun.) odigrali neriješeno

RUDAR : VARAŽDIN(jun.) 4:4 (4:1)

Čak osam zgoditaka vidjelo je oko stotinjak gledatelja na Šuderki u pripremnoj utakmici između Rudara i ekipe Varaždina (juniori)  pod vodstvom Miljenka Mumleka.

Rezultat 4:4   je u konačnici i najrealniji iako treba istaknuti da su gosti pred kraj imali i prigode za pobjedu zahvaljujući i pomalo neozbiljnoj igri „lapornika“ pred kraj susreta.

Opet trener Škvorc nije imao na okupu  cijelu ekipu, nedostajalo je  nekoliko standardnih igrača(M. Zadravec, Kuhar, Šoltić, Novak , Šardi, Mesarić) tako da je da bi koliko-toliko popunio ekipu morao posegnuti za dvoje kadeta (L. Zadravec, Mutvar) i „posuditi“ si Mihaela Božića.

Gosti su prvi poveli , ali do kraja prvog  poluvremena Rudar preokreće rezultat s četiri lijepa zgoditka u svoju korist od  4:1. Strijelci za Rudar  bili su Radiković, Antolović, Slunjski i Vinko.

Drugi dio pripao je gostima koji su zahvaljujući  dužoj klupi i izmjenama  u drugom dijelu,  održali svježinu u ekipi po ovom zaista sparnom i vrućem , te poravnali rezultat, a kako smo već prije napisali mogli doći i do pobjede.

I opet je Rudar odigrao jako dobrih 60-tak minuta utakmice i u ovako šarenom sastavu isto kao u Ivancu, no onda se osjetila pred kraj susreta ta kratkoća igrača na klupi što i u ovoj, a i onoj utakmici u Ivancu, ekipe koriste.

Iduću tjedan bi se ekipa manje-više morala kompletirati tako da bi trener Škvorc u završnoj fazi priprema mogao imati na okupu skoro sve igrače.

Rudar je na ovoj utakmici nastupio u sljedećem sastavu:

Rajf (Končić), Zrna, Božić, A. Zadravec, Radiković, Slunjski, Vinko. P. Pintarić, E. Pintarić, Nedeljko, Antolović, (L. Zadravec,  Mutvar) trener: Dražen Škvorc

Recimo još da je utakmicu po vrlo teškom i sparnom vremenu vrlo dobro odsudio Bojan Juras.

Sijedeću  pripremnu utakmicu Rudar igra u petak u 17,30 sati s ekipom Međimurca iz Dunjkovca Pretetinca , koja se dosta pojačala u ovom prijelaznom periodu, tako da možemo opet očekivati jednu lijepu utakmicu  s dosta zgoditaka.

(tekst i foto: zr)