U LENDAVI RUDAR I TURNIŠČE ODIGRALI PRIJATELJSKU I IZJEDNAČENU UTAKMICU

Vrlo dobru igru pružila je ekipa Rudara  u srazu  sa  slovenskim trećeligašem ekipom Turnišča. U Lendavi na umjetnoj travi  i jedna i druga ekipa dobro su se snašle pa smo tako vidjeli četiri zgoditka i još dosta lijepih prigoda i akcija.

01

Dečki iz Turnišča bolje su otvorili utakmicu te su dosta rano došli u vodstvo nakon kornera , autogolom Vurija. Poslije toga Rudarovci preuzimaju kontrolu igre i poravnavaju rezultat iz opravdano dosuđenog jedanaesterca. Izvođač je bio Dario Šoltić. Jedanaestercu je prethodila lijepa akcija danas vrlo raspoloženog F. Novaka , kojeg je na nepropisan način zaustavio obrambeni igrač Turnišča.  Rezultatom 1:1 završen je prvi dio ovog lijepog i dinamičnog susreta.

10

Opet se ekipa Turnišča bolje snašla u uvodu u drugi dio utakmice te je nakon pogreške u obrambenoj liniji Rudara došla do vodstva 1:2. U daljnjem tijeku utakmice  igra je bila ravnopravna  sa ponekom prigodom na jednoj i drugoj strani.

03
Na 2:2 Rudar poravnava u najljepšoj akciji utakmice , kada Karlo Goričanec lijepim prodorom i ubačajem  s desne strane upošljava Vedrana Kneževića koji u maniri pravog strijelca iz prve šalje loptu sa nekih desetak metara u nebranjeni dio mreže vratara Turnišča.

04

Trener Rudara Nikola Goričanec zadovoljan je prikazanim na današnjoj utakmici s obzirom da se ekipa tek nalazi u prvoj fazi priprema gdje se radi na stjecanju fizičke snage,  dok se sa loptom još nije previše radilo. Na ovoj utakmici  šansu je dao svim igračima koji su  mu bili na raspolaganju. Nedostajali su  Marko Šoltić , Luka Čalopa i David Novak i Luka Tkalec.

 

05a

  RUDAR-TURNIŠČE    2:2 (1:1)

 

Rudar je nastupio u slijedećem sastavu:

Rajf ,Šardi,N.Šoltić ,Vuri,Den.Levačić,Zadravec,F.Novak,Horvat ,Radiković,

D.Šoltić,Vurušić igrali su još Stojko.K.Goričanec,Dan.Levačić ,V.Knežević,Kivač

 

06

Rudar sada nastavlja sa redovitim treninzima ponedeljak,srijeda,petak te ove subote 11.02.2017 god. slijedi utakmica u Vratišincu sa ekipom Sokola jesenskim prvakom 2.ML skupine B.

(tekst i foto Z. Rihtarec)

07

08

09

02

11

12