U kontrolnom susretu drugoligaši Međimurje i Sesvete odigrali neriješeno

U posljednjem jačem kontrolnom susretu pred početak prvenstva Međimurje je ugostilo drugoligaša Sesvete . U utakmici koja je ličilo gotovo na prvenstvenu igralo se čvrsto i žustro , a domaćin se nametnuo u početku utakmice i imao uz veći posjed lopte i inicijativu .

U 17. minuti Režić je izveo slobodni udarac koji gostujući vratar Sušak šalje u korner . U inicijativi domaćih ipak su prvi poveli gosti ,ali na nesportski način nakon sudara glavama Režića i Zanjka .Dok su domaći igrači ležali na zemlji gosti iz Sesveta brzo su izveli kontranapad i zabili gol .Međimurje i dalje pritišće i izjednačuje golom Režića u 35. minuti nakon pravilno dosuđenog kaznenog udarca .

U drugom dijelu još veći pritisak Međimurja nije urodio plodom kada su pogađali vratnicu , stativu , a u nekoliko navrata je spašavao vratar Sesveta Sušak .Brine neefikasnost domaćih igrača ali valjda će do početka prvenstva Škvorc , Munivrana i ostali suigrači naštimati nišanske sprave .

Do početka prvenstva i 1. kola protiv Solina u utakmici koja će se odigrati pod rasvjetom s početkom u 20 sati igrači Matije Kristića imaju još dvije test utakmice . Prvo u srijedu u 3. kolu međimurskog kupa igraju u gostima protiv pobjednika Radnički ( Gardinovec ) / Mura ( Hlapičina ) , a u generalki sljedeće subote od 19 sati u Čakovcu dočekuju trećeligaš Dugo Selo koje vodi bivši trener Međimurja Damir Biškup .

(tekst i foto Miljenko Dovečer)