U iščekivanju nastavka natjecanja, Rudar odigrao međusobnu trening utakmicu

Međusobnu trening utakmicu odigrali su jučer igrači Rudara na igralištu Šuderka. Trener Dražen Škvorc rasporedio je igrače u dvije ekipe zelenu i narančastu. Ova međusobna trening utakmica svakako je poslužila svojoj svrsi te je trener Škvorc mogao uočiti što je još potrebno učiniti do početka prvenstva, za koje se još uvijek ne zna kada će započeti. Utakmica je završila 6:2 pobjedom zelene ekipe, iako rezultat ove trening utakmice nije bio primaran. Recimo još da su u utakmicu prigodu dobili kako juniori tako i pojedini kadeti ŠN „Rudar“.
Zanimljivo je da je utakmicu sudio dugogodišnji sudac i sadašnji gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak, koji se ujedno prije utakmice obratio igračima te im zaželio uspješan nastavak prvenstva i rekao kako klub ima punu podršku Grada.
Što se početka nastavka natjecanja tiče ono bi moglo započeti ove subote, no ni to još nije sigurno čeka se konačan stav koji bi trebao biti donesen 03. Ožujka. U slučaju početka natjecanja Rudar bi u subotu gostovao kod ekipe Varteksa iz Varaždina.

(tekst i foto: zr)