U generalnoj probi pred prvenstvo Rudar bolji od Ivančice iz Ivanca

RUDAR -IVANČICA    2:0 (1:0)

Rudar je u zadnjoj pripremnoj utakmici na Šuderki ugostio četveroligaša i kandidata za ulazak u 3. HNL  ekipu  NK „Ivančica“ iz Ivanca i zasluženo slavio s 2:0. Prisustvovali smo vrlo čvrstoj i dobroj utakmici u kojoj je Rudar na koncu bio bolji upravo za ta dva postignuta zgoditka. Strijelac obaju zgoditka bio je Leonard Mesarić koji je na ovoj utakmici odigrao na mjestu vođe napada i po našem uvjerenju apsolutno zadovoljio čemu u prilog idu i ta dva postignuta zgoditka.   Kako je ovo bila zadnja provjera pred nadolazeći nastavak prvenstva, a u prvom kolu pravo nastupa nemaju standardni prvotimci Novak i Šardi zbog akumuliranih žutih kartona, trener Škvorc isprobao je formaciju koja bi manje, više trebala započeti utakmicu s  Radnikom iz Križevaca.

Gosti su se pokazali kao vrlo čvrsta i organizirana ekipa te s pravom kandidiraju za ulazak u viši rang natjecanja.

Rudar je ovoj utakmici nastupio u sljedećem sastavu:
Rajf, Zrna , Režić, M. Zadravec, , Zeljko, Pintarić, A. Zadravec, Slunjski,Vaš, Mesarić, Antolović u drugom dijelu igrali su još: Nedeljko, Radiković, Kuhar, Novak, Šardi  i Vinko, a zbog ozljede nedostajao je Šoltić dok je   vratar Končić bio spriječen zbog radnih obveza.

Proljetni dio prvenstva 3. HNL lige započinje u subotu 29.02.2020. godine u 15,00 sati, a u prvom proljetnom susretu Rudar dočekuje ekipu Radnika iz Križevaca u 15.kolu 3.HNL, kojeg je na jesen na njihovom terenu svladao s uvjerljivih 1:3.

Osim odigrane utakmice na Šuderki je danas u tijeku prijepodneva vrlo živo. Naime odvijale su se radne akcije navijača Rudara. Završavalo se zidanje pomoćnih prostorija na samom stadionu koje su u sklopu tribina u izgradnji dok je drugi dio radio na adaptaciji drvene kućice .

Recimo da se opremanje svlačionica kao i ostalih novoizgrađenih klupskih prostorija privodi kraju te ćemo vam kompletni njihov unutarnji  izgled prikazati u fotogaleriji krajem tjedna.

Odgođena redovna godišnja skupština NK „Rudar“  održati će se u petak 28.02. 2020. godine u 18,00 sati u prostorijama kluba, a  ujedno će svi skupštinari moći i razgledati novoizgrađene svlačionice i klupske prostorije.

(tekst i foto: zr)