U BOGATOM NOGOMETNOM VIKENDU IGRA SE DERBI IZMEĐU RUDARA I POLETA

Ovog vikenda 30/31.05.2015 očekuje nas zaista lijep i bogati nogometni program. Sve započinju mlađe kategorije Rudara koji u subotu prijepodne sa početkom u 10,00 sati na igralištu Šuderka odmjeravaju snage sa suparnicima iz ekipe NŠ Prelog. Redovno prvenstveno kolo odigrava se u kategorijama U-10 , U -12 i U-14. Mladi u kategoriji U-10 već su osigurali naslov prvaka u svojoj skupini dok kategorije U-12 i U 14 vrlo su blizu takovom uspjehu.

Juniori u nedjelju ujutro u 10,00 sati dočekuju ekipu Novog Marofa.

 

Poslije podne 30.05.2015. u 17,30 sati na Šuderki igra se vječiti susjedski derbi između Rudara i ekipe Poleta iz Svetog Martina na Muri. Iako ovaj puta sama utakmica ne donosi draž međusobnog plasmana na prvenstvenoj ljestvici tradicionalni rivalitet kao i kvaliteta obiju  ekipa sigurno će pružiti jedinstveni nogometni užitak pa stoga svakako se ne smije pripustiti ovakva susret. U Rudaru su se pobrinuli i za sve popratne sadržaje kako bi uživali u subotnjem popodnevu na Šuderki.

Koliko nam je poznato obje ekipe nastupaju u kompletnim sastavima , a susret  će voditi sudačka trojka iz Varaždinskog NS Pavlić , Kapeš , Rohtek   delegat Novaković.

 

 U 2.ML Zapad sve tri gradske ekipe nastupaju nedjelju 31.05.2015 u 17,30 sati kao i ekipa Torpeda iz Križovca u 3.ML.

Sloga /Š / –  Hajduk Vindija Štrukovec   Toplišnjak, Pintarić ,Sukanec del. Fic

 

Plavi /P/   –  Trnovec                                Velđi , Blažić , Bašek   del.Hajdinjak

 

Jedinstvo /GM/ – Mura Hlapičina             Mihoci , Žerdin , Šajnović delBacinger

 

3.ML

Torpedo Križovec – Borac  /DH/             Velđi , Vlah , Baksa  del. Vlahek

 

 

(Z. Rihtarec, foto Tin Tomanić)

DSC_1027