TURNIROM SLUČAJNIH PAROVA ZAPOČELA TENISKA SEZONA U MURSKOM SREDIŠĆU

U subotu, 25.4. teniski klub Mursko Središće, na svojim terenima uz Muru, organizirao je turnir slučajnih parova te ugodno druženje u povodu otvaranja teniske sezone 2015. Na turniru je sudjelovalo 13 parova podijeljenih u 4 skupine.

Pobjednik ovog prijateljskog turnira bio je par  Karlo Novak/Davor Mikulić.  Nakon velike borbe nadigrali su par Josip Šajnović/Mario Nerer, u jednom  produženom setu do 9 gemova,  rezultatom 9-8 (10-8).

unnamed

unnamed (1)

Cijeli dan protekao je u velikom druženju uz roštilj za igrače kao i za sve posjetitelje turnira, kojih je bio veliki broj. Teniski klub Mursko Središće zahvaljuje se teniskom klubu Sveti Martin na Muri za pomoć u organizaciji kao i sponzorima druženja CAFFE BARU ELITE iz Murskog Središća te PODRUMU ŠTRIGOVA i njihovom izvršnom direktoru Frančić Mihaelu!

unnamed (3)

 

MURSKI KUP 2015.

Također Vas obavještavamo da je započeo i Murski kup 2015.koji zajedno organiziraju TK Mursko Središće i TK Sveti Martin na Muri. Prijavilo se čak 36 igrača koji su podijeljeni u 4 skupine po 9. Razigravanje po skupinama traje do 15.6.2015. Očekuje nas veliki broj mečeva i borba za prva 4 mjesta u svakoj skupini, koja vode u završnicu.

Posjetite terene uz Muru i uživajte u tenisu!

Više o turniru slučajnih parova, fotografijama događaja, novim druženjima,  rezultatima Murskog kupa i o svemu bitnom vezanom uz TK Mursko Središće možete saznati na facebook stranici kluba – https://m.facebook.com/TenisMS